Τριαντάφυλλος: Αυτά είναι τα χρήματα που έχει κερδίσει στο Survivor

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τον τελευταίο καιρό γύρω από τις αμοιβές που λαμβάνουν οι παίκτες του Survivor 4. Όπως όλα δείχνουν, η παραγωγή ήταν σίγουρη για την επιτυχία της φετινής σεζόν, γι’ αυτό και ρίσκαρε «κλείνοντας» παίκτες με αρκετά μεγάλα συμβόλαια.

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες προβολής του ριάλιτι επιβίωσης, είχαν αρχίσει να διαρρέουν τα χρηματικά ποσά, με τα οποία οι «Διάσημοι» αποφάσισαν να αφήσουν τη ζεστασιά των σπιτιών τους για να μεταφερθούν στον Άγοι Δομίνικο. Όπως έχει γίνει γνωστό οι μισθοί των Διασήμων ξεκινούν από τα 3.000 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 6.500 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τριαντάφυλλος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των Διασήμων, αφού το κασέ του ξεπερνά τις 6.000 ευρώ την βδομάδα, κάτι που σημαίνει πως μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περίπου 80.000 ευρώ, ποσό που οριακά ‘αγγίζει” το έπαθλο που θα πάρει ο τελικός νικητής του Survivor (100.000 ευρώ).

Από κει και μετά έχουμε τον Αλέξη Παππά να εισπράττει 5.500 ευρώ την εβδομάδα, άρα μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περίπου 71.500.

Οσο για τους Μαχητές, σύμφωνα με πληροφορίες αμείβονται με ποσά από 500 μέχρι 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Οπότε μέχρι στιγμής θα έχουν λάβει από 6.500 μέχρι και 13.000 ευρώ.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin