Δείτε τον μαϊμού αστυνομικό που κατηγορείται για τρεις βιασμούς

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 38χρονου, που προσποιούνταν τον αστυνομικό και κατηγορείται ότι βίασε τρεις γυναίκες.

Ο δράστης με την ψεύτικη ιδιότητα του αστυνομικού, έπειθε τα υποψήφια θύματά του να επιβιβαστούν στο όχημά του, δήθεν για να διενεργήσει έλεγχο. Τα οδηγούσε σε απομονωμένα σημεία και δρούσε ανενόχλητος.

Οι έρευνες έδειξαν ότι προσέγγισε τις τρεις γυναίκες, τις δύο στη Γιαννιτσών και τη μία στις Συκιές, όπου και συνελήφθη. 

Στην κατοχή του αλλά και σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν χρηματικό ποσό άνω των 500 ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο που φέρεται να απέσπασε από τις καταγγέλλουσες.

Πρόκειται για τον:

1) ΣΙΑΣΙΟ Θεόδωρο του Ιορδάνη και της Ανδριανής, γεν. 1983 στη Θεσσαλονίκη.

Ο 38χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό και βίασε γυναίκες

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388372 και 2310-388424 της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 21-09-2021, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Photo cover:pixabay.com/fsHH 

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα