Ζώδια: Ερωτική Πανσέληνος – Τι μας επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται

Σταθεροποιητική και γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου. Η λαμπερή και άκρως ερωτική Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο του Ζυγού, θα μας ωθήσει να παλέψουμε για τις σχέσεις μας και να γίνουμε πιο τολμηροί στον έρωτα.

Επίσης, η πλανητική μετακίνηση του Ερμή στα τέλη της εβδομάδας από τους Ιχθύες στον Κριό, θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο εξωστρεφείς. Πολύ σημαντικές θα είναι και όψεις που θα σχηματιστούν κατά τη διάρκειας της.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα τον έχει ο Ερμής, που η συνάντηση του με τον Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα μας παρασύρει σε όνειρα και αυταπάτες, ενώ, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα στα τέλη της εβδομάδας, θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο παρατηρητικοί και να ανακαλύψουμε κρυμμένα μυστικά.

Ο άλλος πρωταγωνιστής της εβδομάδας είναι ο Κρόνος, ο οποίος με τις διαδοχικές όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει τόσο με την Αφροδίτη όσο και με τον Ήλιο από το ζώδιο του Κριού, θα μας βοηθήσει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή μας, και να βάλουμε τις ερωτικές μας σχέσεις σε σταθερές βάσεις.

Συναισθηματικά φορτισμένοι, εξαιτίας της Πανσελήνου, θα είναι στο ξεκίνημα της εβδομάδας οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου. Σε σταθερές βάσεις θα έχουν την ευκαιρία να βάλουν την ζωή τους τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Υδροχόοι και οι Λέοντες που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ ιδιαίτερα προσεχτικοί ώστε να μην πέσουν θύματα εξαπάτησης, θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 28/03

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής, των εκπροσώπων  του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου, τις προσωπικές τους σχέσεις.

Την Δευτέρα 29/03

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, είναι πιθανό να ωθήσει σε κατά συνθήκη ψέματα και στην δημιουργία ονειρικών καταστάσεων, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 30/03

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, θα βοηθήσει τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και τους Υδροχόους και τους Λέοντες, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για την ερωτική τους ζωή.

Την Τετάρτη 31/03

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, θα βοηθήσει τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και τους Υδροχόους και τους Λέοντες, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου να δικαιωθούν για την προνοητικότητα τους.

Την Πέμπτη 01/04

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Παρασκευή 02/04

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα τόσο των Ιχθύων και των Παρθένων όσο και των Αιγόκερων και των Καρκίνων του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 03/04

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Ενώ την Κυριακή 04/04

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, θα βοηθήσει τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) να προωθήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) θα να αναγκαστούν να πάρουν αποφάσεις ή να δώσουν λύσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες τους.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Ξαναζώ την χαρά του έρωτα μετά από καιρό, και να πάρω σημαντικές αποφάσεις για την ζωή μου, τις οποίες θα εκφράσω με ενθουσιασμό και τόλμη.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!! Και Καλό  Μήνα!!!

Παπουτσή Πηνελόπη

Πηγή: https://www.oroskopos.tv/evdomadiaio-planitiko-skiniko-apo-28-3-4-4-2021/?fbclid=IwAR0aQkiuzqcQUidmsUQzKKRYiBtDbePCojeXHpQFuNcHwK7S-6YlwPGGcSc

Photo cover:pixabay.com/Susan Cipriano 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin