Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 29/3 – Τι πρέπει να προσέξω σήμερα!

Με ενθουσιασμό, καλή διάθεση και αισιοδοξία ξεκινά η εβδομάδα και με τη Σελήνη στον Ζυγό να εναρμονίζεται σήμερα με τον Δία.

Η αέρινη αυτή όψη που επηρεάζει περισσότερο από το απόγευμα και μετά, είναι απολύτως συνταιριασμένη με την εποχή και προσπαθεί να φέρει και την άνοιξη στις καρδιές μας.

Η χθεσινή κορύφωση της επιρροής της Πανσελήνου εξακολουθεί να βρίσκεται πάνω από τα κεφάλια μας, τα οποία είναι ατίθασα, παρορμητικά και ασυγκράτητα.

Θα πιάσουμε τους εαυτούς μας ξεσηκωμένους και θα στοχεύσουμε σε καινούργια πράγματα. Θα υπάρξει κάτι που θα μας ενθουσιάσει και θα ασχοληθούμε με αυτό μέχρι να επιτύχουμε τον σκοπό μας.

Η μέρα άλλωστε είναι ιδανική για διπλωματικές κινήσεις και διαπραγματεύσεις και για οτιδήποτε σχετίζεται με αγοραπωλησία και συνεργασία.

Αυτό που πρέπει να τιθασεύσουμε δεν είναι ο ενθουσιασμός και ο αυθορμητισμός μας, αλλά η βιασύνη και η ανυπομονησία μας.

Στον τομέα των σχέσεων καταφέρνουμε να ισορροπήσουμε και να λειάνουμε αιχμηρές γωνίες, ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε να υπενθυμίσουμε, πως ο σεβασμός στην ελευθερία του άλλου, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια αρμονική συμβίωση.

Ιδανική επίσης μέρα για αλλαγές στο στυλ μας, στην εμφάνιση, στη διακόσμηση του χώρου μας, για απόδοση δικαιοσύνης και για να μπούμε στη θέση του άλλου και να κατανοήσουμε.

Από το απόγευμα και μετά, η ψυχολογική μας ανάταση τείνει να είναι μεγάλη και το βράδυ απολαμβάνουμε φίλους και ψυχαγωγία, με όποιον τρόπο μπορούμε.

Επίσης το βράδυ αυτό, δημιουργούμε τις ιδανικές συνθήκες προετοιμασίας, των ενθουσιωδών μας στόχων.

Ας έχουμε όλοι στο νου μας σήμερα τη φράση του Ελύτη, πως τα 3 «Τ»  της επιτυχίας είναι: Ταλέντο, Τόλμη και Τύχη.

Και περισσότερο από όλους οι Υδροχόοι, οι Ζυγοί και οι Δίδυμοι, που είναι οι πιο διαλεκτοί αποδέκτες.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin