Ροζ σκάνδαλο για τον Μπόρις Τζόνσον: Αμερικανίδα υποστηρίζει ότι είχαν σχέση

Για τον έρωτά της με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον μίλησε σε συνέντευξή της στην Sunday Mirror, η Αμερικανίδα επιχειρηματίας Τζένιφερ Αρκουρι, κάνοντας «πικάντικες» αποκαλύψεις.

Η 35χρονη υποστήριξε ότι είχε τέσσερα χρόνια σχέση με τον Τζόνσον, με τον οποίο αντάλλαζαν «καλλιτεχνικές φωτογραφίες» αλλά επιμένει ότι είχαν «πνευματική έλξη». Η 35χρονη είπε ότι «ερωτεύτηκε» με τον Βρετανό πρωθυπουργό, κατά τη διάρκεια της φερόμενης σχέσης που ισχυρίστηκε ότι διήρκεσε από το 2012 έως το 2016.

Τότε, ο Μπόρις Τζόνσον, που ήταν δήμαρχος Λονδίνου, ήταν παντρεμένος με την τότε σύζυγό του και δικηγόρο Μαρίνα Γουέλερ, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους και δύο κόρες. Η επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι έκαναν πρώτη φορά σεξ στο διαμέρισμά της στην Shoreditch High Street, ενώ όπως λέει κατά την πρώτη τους συνάντηση δεν μπορούσε «να πάρει τα χέρια του» από πάνω της.

«Είχαμε σχέση για τέσσερα χρόνια. Τον αγάπησα με καλές προθέσεις. Ωστόσο, ο άνδρας που νόμιζα ότι ήξερα δεν υπάρχει πια», δήλωσε η επιχειρηματίας. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της υπήρχε μια «πρωτοφανής σπίθα» και είχαν ανταλλάξει αριθμούς πριν την κερδίσει και ξεκινήσουν να βγαίνουν σε εστιατόρια της πόλης.

Μάλιστα, η Αρκουρι δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι είχε δώσει στον Μπόρις Τζόνσον το παρατσούκλι «Μέγας Αλέξανδρος» από το Ελληνα στρατηλάτη επειδή το πρώτο όνομα του Βρετανού πρωθυπουργού είναι «Αλέξανδρος».

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα