Φεύγει η Ελισάβετ; Φουντώνουν οι φήμες για αλλαγή στο βρετανικό θρόνο

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στη διαδοχή της βασίλισσας Ελισάβετ από τον Κάρολο, ο οποίος πλέον είναι 73 ετών.

Την ώρα που ο πρίγκιπας Κάρολος άφηνε το στεφάνι με το έμβλημά του στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, η μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ συνέτασσε το δικό της μήνυμα προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Μετά από μια δύσκολη χρονιά, είμαι βέβαιη ότι οι διακοσαετείς εορτασμοί θα φέρουν την υπόσχεση για καλύτερες εποχές, ενισχύοντας παράλληλα τη ζεστασιά των σχέσεων μεταξύ των δύο κυβερνήσεων και των λαών μας» ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της η βασίλισσα.

Και ο λογαριασμός του Πρίγκιπα της Ουαλίας και της Δούκισσας της Κορνουάλης όμως γέμισε φωτογραφίες με χρώμα ελληνικό.

Μετά από 70 χρόνια όλα δείχνουν ότι στο βασιλικό θρόνο θα κάτσει πάλι βασιλιάς και μάλιστα με ελληνικές ρίζες. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος περιμένει να διαδεχτεί τη μητέρα του βασίλισσα Ελισσάβετ από τα 18 του.

Σήμερα είναι 73 ετών και σε λιγότερο από ένα μήνα είναι πιθανό αυτή η αναμονή να λάβει τέλος και το στέμμα να λάμψει στο κεφάλι του.

«Όλες οι ενδείξεις ή μάλλον οι περισσότερες ενδείξεις.. του έχει περάσει η Ελισάβετ τα τελευταία 2-3 χρόνια τις περισσότερες αρμοδιότητες της. Θέλω να πω είναι δεδομένο πια ότι οπ Κάρολος θα βασιλεύσει και όχι ο Γουίλιαμ που ακούγεται τα τελευταία χρόνια. Έχω την εντύπωση ότι θα γίνει η διαδοχή επ’ευκαιρία των 95ων γενεθλίων της Ελισάβετ που είναι την 21η Απριλίου σε 3-4 εβδομάδες» ανέφερε ο Χρήστος Ζαμπούνης.

Στις 22 ώρες που έμεινε στην Ελλάδα ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, παρακολούθησε την παρέλαση, συνάντησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και έφυγε με μία παιδική φορεσιά εύζωνα για τα εγγόνια του και το μετάλλιο της πόλης των Αθηνών.

Σχετικά άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα