Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 30/3 – Τι πρέπει να προσέξω σήμερα!

Οι τελευταίες μέρες του Μαρτίου μας αφήνουν μια σημαντική κληρονομιά, που καλούμαστε να αξιοποιήσουμε και να λύσουμε τα προβλήματά μας.

Η Άνοιξη κελαιδάει γύρω και μας χαρίζει αγαλλίαση και ανακούφιση, ενώ δύο σημαντικές όψεις σήμερα και άλλη μια αύριο, γίνονται τα μεγάλα μας στηρίγματα και η σήμανση της προσοχής μας.

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό στις 8.34 το πρωί και η σκέψη γίνεται διεισδυτική και βαθιά. Δεν ικανοποιούμαστε με ασάφειες και μισόλογα, ειδικότερα το βράδυ που θα κοντραριστεί με τον Ουρανό.

Ωστόσο η προσοχή μας στρέφεται στη συνάντηση του Ερμή με τον Ποσειδώνα και στην αρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο.

Οι επιδιώξεις μας έχουν πάρει φωτιά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε μέθοδο για να τις στέψουμε με επιτυχία.

Αυτό όμως μας παρακινεί να κάνουμε η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα στους Ιχθύς, γι αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και σε αυτά που θα πλασάρουμε και σε όσα θα μας πλασάρουν.

Μεταξύ κατεργαρέων πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια και δεν έχει κανένα νόημα να εξαπατήσουμε τους άλλους ή να μας εξαπατήσουν, καθώς αυτό δεν συμφέρει κανέναν.

Από την άλλη, είναι απαραίτητο να τσεκάρουμε στις σχέσεις μας αυτό που πιστεύουμε πως συμβαίνει με αυτό που συμβαίνει πραγματικά.

Η παράλληλη ευνοϊκή επιρροή της Αφροδίτης με τον Κρόνο, γίνεται ένα μεγάλο αντιστάθμισμα στη θολούρα που επικρατεί, εφόσον μας προτρέπει για το εντελώς αντίθετο, δηλαδή για ευθείς κινήσεις και εξηγήσεις.

Αν λοιπόν θέλουμε να εδραιώσουμε τις επιθυμίες μας, ακόμα και αν ελιχθούμε λίγο πονηρά, το μεγαλύτερο μέρος των ελιγμών μας θα πρέπει να είναι άμεσο και ξεκάθαρο.

Οι ευκαιρίες πραγμάτωσης και ξεκαθαρίσματος είναι πολλές και θα ήταν άδικο να χαθούν από μια αφελή παράδοση στην πλάνη.

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, προσοχή στα φύκια που πουλάτε ή σας πουλάνε για μεταξωτές κορδέλες.

Κριοί, Ζυγοί, Υδροχόοι και Λέοντες, είναι η ευκαιρία σας να θέσετε κάτι σε σωστή βάση, ξεκινώντας από τις προσωπικές σας αλήθειες.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι, είστε σε ένα σταυροδρόμι και καλείστε να διακρίνετε τις σειρήνες.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:


Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα