Καταγγελίες για ακριβή ανακαίνιση στο κέντρο αισθητικής της Τέτας Καμπουρέλη

Πολλά λέγονται και πολλά γράφονται για το ριφιφί στο Ψυχικό, καθώς και τη σύλληψη του Βασίλη Γκουρούση. Τόσο η σύζυγός του Τέτα Καμπουρέλη όσο και ο ίδιος αρνούνται τα πάντα, ενώ βρίσκεται προφυλακισμένος.

Η αξία των κλοπιμαίων αγγίζει τα 8 εκατομμύρια ευρώ και δεν έχει βρεθεί ακόμα τίποτα.

Βάση των πληροφοριών του in.gr, εξετάζεται η ανακαίνιση που έκανε στο ινστιτούτο αισθητικής της πριν λίγους μήνες.

Η ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια του lockdown. Υπάρχουν φήμες για καταγγελίες με απλήρωτες αισθητικούς του κέντρου που όταν διαμαρτύρονταν, δέχονταν απειλές: «Να μην μιλάτε», τους έλεγε ο πρόεδρος του κέντρου, μπαγκλαντεσιανής καταγωγής, αλλά και ο ίδιος ο σύζυγος της κ. Καμπουρέλη, Βασίλης Γκουρούσης, ο οποίος πήγαινε συχνά εκεί για να λύσει… τέτοιες διαφορές με τον τρόπο του.

Η απάντηση της κυρίας Καμπουρέλη για το που βρήκε χρήματα για μία τόσο ακριβή ανακαίνιση, ήταν ότι υπάρχει ένας δυνατός χορηγός.

Ένα δεύτερο σημαντικό σημείο στην υπόθεση είναι η φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για την έξοδό του από την τράπεζα όπου έγινε το ριφιφί με τον Γκουρούση να φορά μάσκα και γάντια και να ισχυρίζεται ότι το έκανε διότι θέλει να προστατεύεται από τον κορωναϊό.

Οι εργαζόμενοι στο κέντρο αισθητικής λένε ότι ο Γκουρούσης δεν φορούσε σχεδόν ποτέ μάσκα για να προστατευτεί με τις εργαζόμενες να του λένε «κύριε Βασίλη, μην μπαίνετε χωρίς μάσκα στον χώρο».

Αν, λοιπόν όλο το προηγούμενο διάστημα δε φορούσε μάσκες και γάντια γιατί να το κάνει στις 21 Οκτωβρίου όπου έχει γίνει η καταγραφή;

Η απάντηση του για το καπέλο, τη μάσκα και τα γάντια είναι η εξής:

«Το καπέλο είναι αγαπημένο μου αξεσουάρ και το χρησιμοποιώ συχνά στην καθημερινότητά μου. Τα γάντια και τη μάσκα τα φορούσα λόγω κορονοϊού. Το ινστιτούτο αισθητικής της συζύγου μου βρίσκεται κοντά στην τράπεζα και δεν ήθελα κάποιος πελάτης να δει ότι δεν τηρώ τα μέτρα».

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα