Ο κρυφός γάμος της κόρης του Κώστα Βουτσά

H Θοδώρα Βουτσά, κόρη του Κώστα Βουτσά, αποκάλυψε το κρυφό της γάμο με τον τον Νίκο Πατινιωτάκη τον περασμένο Οκτώβριο. Λόγο πένθους έκαναν μυστικό γάμο.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Παντρευτήκαμε στις 15 Οκτωβρίου “μυστικά” γιατί είχαμε πένθος. Τώρα που πέρασε ο χρόνος του μπαμπά το λέω. Το κάναμε μόνοι μας και χωρίς να πούμε τίποτα λόγω του πένθους. Ήταν πολύ δύσκολο να κάνω κάτι τέτοιο στον χρόνο του πατέρα μου. Αλλά χρειαζόταν»

Ο πολιτικός γάμος έγινε στο δημαρχείο της Βούλας – Βουλιαγμένης και το ζευγάρι ήθελε να κάνει και τη βάφτιση της κόρης του, Ηλέκτρας – Κωνσταντίνας, η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε επειδή έπρεπε να φύγουν μόνιμα για τη Σιγκαπούρη, κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Τον γάμο τέλεσε η αντιδήμαρχος Μαίρη Φουρναράκη, η οποία ήταν επιστήθια φίλη του Κώστα Βουτσά. 

«Ήταν φίλη του μπαμπά μου και με ξέρει από μωρό. Μου άλλαζε πάνες στις περιοδείες του μπαμπά. Στον πολιτικό γάμο έδωσαν το παρών έξι άτομα, οι γονείς μας, τα αδέρφια μας, η κουμπάρα, η παιδική μου φίλη Εύη Καββαδά και ο Θωμάς Κανατάς. Αντί για μπομπονιέρες δώσαμε στους υπαλλήλους του δημαρχείου και σε φίλους καριόκες. Ήταν το αγαπημένο γλυκό του μπαμπά. Αυτό δίναμε στον κόσμο και στο προσκύνημα και στην κηδεία», είπε η Θεοδώρα.

Photo & photo cover:instagram/theodoravoutsa

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Κ