Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 1/4 – Τι πρέπει να προσέξω σήμερα!

Mε την είσοδό του ο Απρίλιος  κουβαλάει και μια προτροπή που γίνεται δύσκολα αποδεκτή, καθώς η παράδοση θέλει την πρωταπριλιά να ξεγελάει και να αγαπά την ψευδολογία.

Όμως ο φετινός Απρίλιος ξεκινά με την επιρροή της αρμονικής όψης του Ερμή στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα, η οποία είναι έτοιμη για αποκαλύψεις και μάλιστα πολύ αληθινές.

Η όψη αυτή κορυφώνεται αύριο αλλά ισχύει από σήμερα, που συμμαζεύουμε τις σκέψεις μας για να τις στρώσουμε στο τεράστιο τραπέζι των αποκαλύψεων.

Σήμερα νιώθουμε την ανάγκη να εκφραστούμε, να πούμε όλα αυτά που έχουμε κρυμμένα μέσα μας και μας βασανίζουν, να διαφωτίσουμε καταστάσεις με τη μαρτυρία μας και γενικά να ρίξουμε φως σε σκοτεινές υποθέσεις.

Είναι ιδανική μέρα για έρευνες και εξιχνιάσεις ενώ αν έχουμε υποψίες πάνω σε οποιοδήποτε θέμα, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε τις στρατηγικές μας.

Ωστόσο θα ήταν προτιμότερο να μην ενεργήσουμε σήμερα αλλά αύριο, καθώς η Σελήνη που περνάει στον Τοξότη στις 9.00 το πρωί, δεν θα συναντήσει άλλον πλανήτη στο διάβα της και είναι προτιμότερο να συγκεντρωθούμε παρά να πράξουμε.

Αυτή η Σελήνη στον Τοξότη θα δώσει και την απαραίτητη όρεξη και αισιοδοξία, ωστόσο η γενικότερη ευμετάβλητη διάθεση, δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για σημαντικές κινήσεις.

Το νου μας λοιπόν από σήμερα στο τι θα ακούσουμε και τι θα ομολογήσουμε, καθώς προετοιμάζεται ένα πρόσφορο έδαφος αποκατάστασης.

Αυτοί που πρέπει να έχουν περισσότερο ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά τους είναι οι Ιχθύες, οι Αιγόκεροι και οι Τοξότες, με τον καθένα να προσέχει για διαφορετικούς λόγους αλλά για τον ίδιο ποθητό αποτέλεσμα.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:


Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin