Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον αποκαλύπτει τη σχέση που είχε με τον πατέρα της (βίντεο)

H 22χρονη Πάρις Τζάκσον είναι κόρη του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος έφυγε από την ζωή στις 25 Ιουνίου του 2009.

Αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της και να ασχοληθεί με το τραγούδι. Όπως λέει η ίδια νιώθει ευγνώμων για το «προνόμιο» που έμαθε από νεαρή ηλικία ότι δεν έπρεπε να αισθάνεται «κάποια» επειδή είναι παιδί του Μάικλ Τζάκσον.

Η Πάρις Τζάκσον ήταν καλεσμένη της Ναόμι Κάμπελ στο κανάλι της στο YouTube και παραδέχτηκε ότι ο μπαμπάς της εξασφάλισε ότι τα παιδιά του θα ήταν «καλλιεργημένα».

«Ο μπαμπάς μου ήθελε να βεβαιωθεί ότι ήμασταν καλλιεργημένοι, φροντίζοντας να είμαστε μορφωμένοι και όχι μόνο να λάμπουμε σαν εκείνον. Εγώ και τα αδέρφια μου είδαμε τα πάντα. Είδαμε χώρες του τρίτου κόσμου. Είδαμε κάθε μέρος του φάσματος”, είπε συγκινημένη.

Το τοπ μόντελ ανέφερε πως ίδια λόγω της φήμης της δεν χρειάζεται να περνάει από casting για δουλειές, με την τραγουδίστρια να απαντά πως θέλει να χτίσει την δική της καριέρα μόνη της.

«Όταν ήμουν μικρή για να αποκτήσω το οτιδήποτε, έπρεπε να το διεκδικήσω. Δηλαδή για να μου αγοράσει ο πατέρας μου 5 παιχνίδια, έπρεπε να διαβάσω 5 βιβλία», δήλωσε στην συνέχεια η Πάρις Τζάκσον.

Φυσικά η ίδια εξομολογήθηκε πως ξέρει όλους τους στίχους των τραγουδιών του, οι οποίοι έχουν επηρεάσει την δική της μουσική, ενώ συμπλήρωσε πως ο ίδιος ήταν ένας προστατευτικός πατέρας.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin