Ελεονώρα Μελέτη: Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε μέσω ανάρτησης στο Instagram ότι διαγνώστηκε θετική στον Covid-19 και ότι μέχρι τώρα τα συμπτώματά της παραμένουν ήπια.

Δυστυχώς, όμως, η εξέλιξη αυτή τη δυσαρεστεί ιδιαίτερα καθώς δεν θα μπορεί να παρευρεθεί στα τρίτα γενέθλια της κόρης της, Αλεξάνδρας που είναι την Τρίτη 13 Απριλίου.

«Τη πρώτη φορά που έκανα τεστ κ βγήκε θετικό 9 μήνες μετά κράταγα στην αγκαλιά μου το Αλεξανδράκι μου… την Τρίτη 13 του μηνός κλείνει τα τρία!!! Της έχω παραγγείλει τη τούρτα της, ήθελε να έχει πάνω τον κακό λύκο και τη «Τοφίτσα»….

Τη δεύτερη φορά που έκανα τεστ και βγήκε θετικό, ήταν σήμερα. Είχα κάποιες βάσιμες υποψίες κ μερικά μικρά κλασσικά συμπτώματα αν κ έπαιρνα όλες τις προφυλάξεις…

Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά το τεστ που έκανα δεν ήταν εγκυμοσύνης αλλά τεστ COVID.

Κάνω αυτή την ανάρτηση για να ενημερώσω ως οφείλω, δεδομένου ότι όλο αυτό το διάστημα εργάζομαι κανονικά στο ραδιόφωνο κ στην τηλεόραση, έβγαλα το παιδί μου βόλτα στις κούνιες, πήγα σούπερ μάρκετ… πάντα τηρώντας τα μέτρα. Πλέον όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα κ τα κρούσματα πολλά. Τα συμπτώματα είναι ήπια, δέκατα κ πόνος στους μύες. Αυτό όμως που με σκίζει στα δυο είναι ότι φέτος θα δω το κοριτσάκι μου να σβήνει τα κεράκια της από face time… Να προσέχετε όλοι τους εαυτούς σας κ τους γύρω σας!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin