Δύο διάσημες γυναίκες της show biz ομολογούν ότι έκαναν εξωσωματική

Δύο διάσημες γυναίκες της show biz που μίλησαν για την δυσκολία τους να φέρουν στο κόσμο ένα παιδί.

Photo:instagram/zina_koutseliniΖήνα Κουτσελίνη

Η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη είχε μιλήσει ανοιχτά στην εκπομπή “JoinUs” της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και εξομολογήθηκε τον αγώνα και τις προσπάθειες που έκανε για να αποκτήσει το παιδάκι της.

Είχε δηλώσει: «Έκανα 9 εξωσωματικές τα χρόνια που έκανα τηλεόραση και δεν απέδωσαν. Παιδί έκανα χωρίς εξωσωματική όταν ηρέμησα και έκανα focus στο στόχο μου»

photo:instagram/kaitigarbi

Καίτη Γαρμπή

Ο Δημήτρης Σχοινάς είχε μιλήσει στο «Thema People» και είχε πει για τις προσπάθειες που έκανε με την σύζυγό του Καίτη Γαρμπή να αποκτήσουν ένα παιδί. Το κυρίαρχο πρόβλημα ήταν ψυχολογικό. Όλα όμως πήγαν καλά και απόκτησαν τον μοναχογιό τους.


Είχε δηλώσει: «Είναι απίστευτη η επιλογή σου ουσιαστικά να αφήσεις την καριέρα σου. Το πράττουν ελάχιστοι. Ήταν τόσο μεγάλο το θαύμα που συνέβαινε. Δεν πιστεύαμε ποτέ με την Καίτη ότι θα κάνουμε παιδί. Θεωρούσαμε ότι επειδή ο Θεός μας τα είχε δώσει όλα, δεν θα ερχόταν στη ζωή μας ένα παιδάκι. Είχαμε μπει σε τέτοιο λούκι. Λέγαμε «μας δόθηκαν δόξα, χρήμα… ίσως να μην έρθει αυτό το δώρο». Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ μέχρι να έρθει ο Δημήτρης. Ήταν ψυχολογικά δύσκολα τα δύο χρόνια που παλεύατε να κάνετε παιδί; Είχε ο ένας τον άλλον. Ήμασταν συνειδητοποιημένοι. Η Καίτη έκανε το παιδί με εξωσωματική. Της είχα πει πως αν δεν πετύχαινε η δεύτερη ή η τρίτη εξωσωματική, να υιοθετήσουμε. Τελικά, με τη δεύτερη εξωσωματική και έναν εξαιρετικό γιατρό που είχαμε δίπλα μας ήρθε ο Δημητράκης μας», είχε πει στο «Thema People» το 2013 ο Διονύσης Σχοινάς.

Photo cover:pixabay/H. Hach 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin