Ζώδια: Οι τάσεις του Σαββατοκύριακου – Τι να προσέξω το διήμερο

Οι τάσεις του Σαββατοκύριακου 10 και 11/4 – Τι να προσέξω το διήμερο

Ένα φλογερό Σαββατοκύριακο είναι μπροστά μας, με το ζώδιο του Κριού να φιλοξενεί αρκετά δρώμενα, που σημαίνει πως ο ξεσηκωμός και οι προτροπές είναι τα κύρια συστατικά.

Δράση, γρήγορη σκέψη, ενθουσιώδεις κινήσεις, ευθύτητα, τύχη, αποτελεσματική υπερβολή, είναι μερικά από τα ελάχιστα που θα ξεδιπλώσει το διήμερο.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήδη βρισκόμαστε στην επιρροή της Νέας Σελήνης στον Κριό, που από μόνη της είναι σαρωτική.

Το Σάββατο λοιπόν στις  9.11 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Κριό και μας κάνει να αισθανόμαστε χαρά και αισιοδοξία ενώ παράλληλα δεν λέμε να καθίσουμε σε μια γωνιά.

Ειδικά από το μεσημέρι και μετά η διάθεσή μας είναι στα ύψη και η ανάγκη εκτόνωσης γιγαντώνεται.

Οι αρμονικές όψεις του Ερμή με τον Κρόνο και της Αφροδίτης με τον Δία, γίνονται υπόθεση δύο ζωδίων, του Κριού και του Υδροχόου, σκορπίζοντας στη μέρα ευδιαθεσία, εύνοια σε ερωτικές υποθέσεις, όμορφες επαφές με φίλους και αγαπητούς γνωστούς  και συναντήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Το Σαββατόβραδο γίνεται μια ευχάριστη που κανείς δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να την επισκεφτεί.

Παράλληλα το διήμερο αυτό, επιθυμούμε να λυθούν όλα χωρίς προστριβές και οι συζητήσεις γίνονται σε κλίμα αποκατάστασης, με μεγάλα αποθέματα κατανόησης .

Την Κυριακή που ισχύουν όλα τα παραπάνω, έχουμε τη συνάντηση της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό, που ως το απόγευμα μας καθιστά σαφές, πως όλα όσα μας προβληματίζουν θα λυθούν ,γιατί απλά δεν γίνεται αλλιώς.

Η έντονη τάση για διαλεύκανση, για σταράτες εξηγήσεις, για μια κοινωνική εξισορρόπηση, για ειλικρίνεια και αμεσότητα, δεν μπορεί να βρει κανένα εμπόδιο στην επιμονή και το πάθος της.

Το διήμερο αυτό μας συνεφέρνει, μας σερβίρει όλη την αλήθεια στο πιάτο και δεν μας κρύβει τίποτα.

Αν υπάρχουν θέματα προς τελικό ξεκαθάρισμα, είναι η χρυσή ευκαιρία!!!

Ανεπανάληπτοι πρωταγωνιστές οι Κριοί και οι Υδροχόοι, που δίνουν έναυσμα, ρυθμό και τόνο. Επίσης  λίγο περισσότερο ευνοημένοι από άλλους, οι  Ζυγοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι.

Καλό Σαββατοκύριακο!

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα