Άλεξ Ροντρίγκεζ: Ο σύντροφος της Τζένιφερ Λόπεζ αγοράζει τους Τίμπεργουλβς

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ, ένας εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του μπέιζμπολ και σύντροφος της Τζένιφερ Λόπεζ, και ο δισεκατομμυριούχος Μαρκ Λορ συμφώνησαν να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, αλλά και των Μινεσότα Λινξ του WNBA έναντι 1.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς αλλάζουν σελίδα. Όπως αποκάλυψε το ESPN, ο θρυλικός παίκτης του μπέιζμπολ και σύντροφος της Τζένιφερ Λόπεζ Άλεξ Ροντρίγκεζ και ο δισεκατομμυριούχος Μαρκ Λορ συμφώνησαν με τον Γκλεν Τέιλορ να αγοράσουν τους Γουλβς (αλλά και την Μινεσότα Λινξ του WNBA) έναντι περίπου 1.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Με βάση αυτά που έγιναν γνωστά,ο 79χρονος Τέιλορ – ο οποίος αγόρασε τους Γουλβς έναντι 88 εκατ. δολαρίων το 1994 – θα έχει τον έλεγχο των δύο ομάδων έως και το 2023, με τους Ροντρίγκεζ και Λορ να παίρνουν στην συνέχεια τα ηνία.

Για την ιστορία, ο Τέιλορ είχε ανακοινώσει ότι οι Γουλβς και οι Λινξ ήταν προς πώληση από τον Ιούλιο του 2020, φτάνοντας κοντά στο να πουλήσει την ομάδα στον δισεκατομμυριούχο Ράιαν Σμιθ, πριν ο τελευταίος κάνει τελικά πίσω, προτιμώντας να αγοράσει τους Τζαζ έναντι 1.66 εκατ. δολαρίων.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin