Search
Close this search box.

Δημήτρης Λιγνάδης: Το ΣΕΗ αποφάσισε την οριστική διαγραφή του

Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε σήμερα χθες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, με πλήθος ηθοποιών να δίνει το «παρών», δείχνοντας έτσι τη συσπείρωση του χώρο έναντι απαράδεκτων και καταδικαστέων συμπεριφορών.

Οι εγγεγραμμένοι στο σωματείο ηθοποιοί, οι οποίοι όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ο πρόεδρος, Σπύρος Μπιμπίλας, έχουν φτάσει πλέον τους 6.500, ψήφισαν την πρόταση να τεθεί εκτός του ΣΕΗ ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος βρίσκεται προφυλακιστέος στις φυλακές της Τρίπολης.

«Αντιμετωπίζουμε τα πάντα με όσο πιο σοβαρό τρόπο γίνεται. Ο κόσμος είναι πάρα πολύς, δεν περιμέναμε τέτοια προσέλευση και συνεχώς έρχονται κι άλλοι », ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Είναι μια αφορμή για να ξεκαθαριστούν τα πράγματα και να φύγουμε από το έλλειμμα της αναξιοπρέπειας, απ’ ό,τι πιο βίαιο συμβαίνει στην καθημερινότητα κυρίως των αδύναμων ανθρώπων», πρόσθεσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Σχετικά άρθρα

Share: