Φάρμα – Στράτος Τζώρτζογλου: “Αν δεν ξέρουν την ιστορία μου να την μάθουν οι αγράμματοι”

Χαμός στη «Φάρμα», η μία ανατροπή μετά την άλλη. Η Μαρία Φραγκάκη άφησε ένα γράμμα στην ομάδα “αγρότες”, με το οποίο επέλεξε για πρώτο υποψήφιο αρχηγό της εβδομάδας για άλλη μία φορά τον Θανάση Πάτρα. Δεύτερος υποψήφιος αρχηγός αναδείχθηκε ο Βασίλης Ματζουράνης, και οι δύο «αγρότες» αναμετρήθηκαν στον αχυρώνα. Ο παρουσιαστής πήρε τη νίκη και παρέμεινε αρχηγός της Φάρμας γι’ αυτή την εβδομάδα. 

Οι επόμενες αποστολές από τον επιστάτη θα φέρουν μία αγελάδα και ένα μοσχαράκι στη Φάρμα, ενώ ο Πάτρας ζήτησε περισσότερες κότες αλλά συμβιβάστηκε με … παστίτσιο!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν άντεξε και ξέσπασε κατά του Ιατρόπουλου και έφερε μεγάλη αναστάτωσε στη Φάρμα. Τα νεύρα όλων βρίσκονται στο κόκκινο.   

Οι γυναίκες αισθάνονται ότι είναι το στόχαστρο. Ο Θανάσης Πάτρας επέλεξε ως υπηρέτες τον Ντούπη και την Κυριακή Κατσογρεσάκηη οποία θα πρέπει να μονομαχήσει στη δοκιμασία αποχώρησης.

 Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι πλέον το τηλεοπτικό κοινό θα έχει ψήφο και θα αναδεικνύει κάθε βδομάδα τον πιο δημοφιλή παίκτη ο οποίος θα έχει και ασυλία. 

Ο Στράτος Τζώρτζογλου άκουσε το όνομά του άρχισε να ουρλιάζει από τη χαρά του και ευχαρίστησε σαν μικρό παιδί τους τηλεθεατές: «Ειλικρινά δεν το πιστεύω. Με όλη μου την καρδιά σας αγαπώ, σας ευχαριστώ που μου δείξατε αυτή την αγάπη. Δεν το πιστεύω. Σας λατρεύω και σας αγαπώ» δήλωσε συγκινημένος ο ηθοποιός.

Κάπου εδώ αρχίζουν οι παρεξηγήσεις… Ο Στράτος δεν εφάρμοσε με ακρίβια τις οδηγίες που του έδωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για κάποιες εργασίες. Ο Ιατρόπουλος μίλησε σε πιο έντονο ύφος και ανέβασε και τον τόνο της φωνής του και του και του είπε να μην ξανασχοληθεί.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου του είπε: «Ερωτήσεις κάνω, Μιχάλη μου, μη φωνάζεις σε παρακαλώ, ένα όριο έχουν όλα, προσπαθώ να βοηθήσω, εντάξει το αφήνω». Όταν έτρωγε με τον Θανάση Πάτρα του είπε: «Όποιος μου ξαναμιλήσει άσχημα, ντύνομαι κι έφυγα. Τέλος. Και θα το πω και στον Σάκη και παντού. Εγώ δεν ήρθα για να με προσβάλει κανείς εδώ. Κανείς δεν με έχει προσβάλει στη ζωή μου. Κανείς. Γιατί θα αρχίσουμε να προσβάλλουμε ο ένας τον άλλον εδώ μέσα, θα γίνει χάος. Όποιος θέλει να μιλήσει με ευγενικό τρόπο, αλλιώς όλοι μπορούμε να φωνάξουμε εδώ μέσα».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου συνέχισε: «Όποιος θέλει να μιλήσει με ευγενικό τρόπο, όποιος δεν ξέρει να μη μιλάει, αλλιώς όλοι μπορούμε να φωνάξουμε εδώ μέσα, όλοι. Και θα το θέσω θέμα αύριο στο Σάκη. Και άμα μου ξαναμιλήσει κάνεις έτσι θα αποφασίσω τι πρέπει να κάνω. Δεν μου έχουνε μιλήσει ο Κουν, ο Βολανάκης, ο Ντασέν. Αν δεν ξέρουν την ιστορία μου να ξεστραβωθούν οι αγράμματοι να μάθουνε. Με ευγένεια. Δεν είμαι δούλος κανενός. Είμαι πρόθυμος να τρέξω παντού. Οι γωνίες δεν είναι του Μιχάλη εδώ μέσα. Είναι της παραγωγής και δεν θα μου πει ο Μιχάλης».

Photo cover:pixabay.com/stratos_tzortzoglou

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin