Υπόθεση Λιγνάδη: Βρέθηκε στο σπίτι του επιστολή με καταγγελία προς το Αρσάκειο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την πολύκροτη υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η ιστοσελίδα NEWS 24/7 αποκαλύπτει μια επιστολή με καταγγελία προς το Αρσάκειο που βρέθηκε στην οικία του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Η χειρόγραφη επιστολή –που βρέθηκε στο υλικό που κατασχέθηκε από το υπόγειο του σπιτιού του Δημήτρη Λιγνάδη – φέρεται να απευθύνεται στον Πρόεδρο της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας Γ. Μπαμπινιώτη και να καταγγέλλει τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για ερωτικές ιστορίες με μαθήτριες και για «μεταφορά μαθητριών στο σπίτι του με οδυνηρές συνέπειες», όπως αναφέρει η επιστολή.

Η επιστολή που βρέθηκε στο σπίτι του Λιγνάδη

«Κε Πρόεδρε,

Ξέρω ότι λόγω πολύπλευρης δραστηριότητας δεν παρακολουθείτε στενά τα σχολικά δρώμενα. Ως Πανεπιστημιακός δάσκαλος όμως έχετε υποχρέωση να γνωρίζετε τα θέματα που έχουν σχέση με τις ηθικές αρχές του σχολείου. Σας μιλώ για το Δ. Λιγνάδη που βρίσκεται εκεί με την ανοχή σας και μερικών άλλων και διευθύνει το θεατρικό τμήμα. Ο άνθρωπος αυτός θα έπρεπε ήδη να είχε απομακρυνθεί για να μην παρασύρει και άλλες μαθήτριες σε ερωτικές ιστορίες. Το ξέρουν γονείς, μαθητές, καθηγητές αλλά σιωπούν. Συστηματικά το άτομο αυτό μεταφέρει στο σπίτι του μαθήτριες με όλες τις οδυνηρές συνέπειες. Δώστε δυναμική λύση για να μην συνεχίσουν αυτά τα οδυνηρά περιστατικά. Για τη φήμη τη δική σας και του σχολείου μας».

Οι δημοσιογράφοι του ιστότοπου ήρθαν σε επικοινωνία με τον Γεώργιο Μπαμπινιώτη θέτοντας του το βασικό ερώτημα, για το πώς μια καταγγελία εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη, βρέθηκε στα χέρια του ιδίου του καταγγελλόμενου.

Η απάντηση του Προέδρου της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας

«Επαναλαμβάνω και εμμένω στη δήλωσή μου ότι ουδέποτε περιήλθε εις γνώση μου έγγραφη ή προφορική καταγγελία που να αφορά στον Δ. Λιγνάδη. Ως εκ τούτου, προφανώς αγνοώ την ύπαρξη της επιστολής στην οποία αναφέρεστε. Σημειώνω ότι κατά τα λεγόμενά σας είναι μια επιστολή άγνωστου συντάκτη, συνταχθείσα σε άγνωστο χρόνο αφού δεν φέρει ούτε υπογραφή, ούτε ονοματεπώνυμο, ούτε ημερομηνία. Επιχειρείτε την σύνδεση αυτής με εμένα στη βάση του ότι, όπως αναφέρετε, βρέθηκε εντός φακέλου της Φ.Ε. με αποδέκτη τον Δ. Λιγνάδη.

Αντιλαμβάνεσθε προφανώς ότι ως εκ της αλληλογραφίας του Δ. Λιγνάδη με το Γραφείο Προέδρου της Φ.Ε. δεν αποκλείεται εκείνος να είχε στην κατοχή του τέτοιους φακέλους. Αυτό που προκύπτει ως αυθαίρετο συμπέρασμα είναι ότι η συγκεκριμένη επιστολή, εφόσον υφίσταται, εστάλη σε εκείνον μέσω του συγκεκριμένου φακέλου από εμένα και αφότου εγώ είχα γίνει αποδέκτης αυτής. Τα συμπεράσματα αυτά είναι απολύτως αναληθή και έωλα», ανέφερε στην απάντησή του ο Γεώργιος Μπαμπινιώτης.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα