Χώρισε ο δημοσιογράφος Κώστας Γριμπίλας που ζει με την καρδιά του Αυστραλού Ντουζόν

O δημοσιογράφος Κώστας Γριμπίλας έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και συγκίνησε. Ο δημοσιογράφος είχε γίνει γνωστός όταν αρρώστησε και χρειαζόταν μεταμόσχευση καρδιάς. Τότε ο Αυστραλός Ντουζόν Ζάμιτ έχασε τη ζωή του στη Μύκονο και οι δικοί του δώρισαν τα όργανά του για να σωθούν άλλοι άνθρωποι. Την καρδιά του την δώρισαν στον δημοσιογράφο, που ζει μόνιμα στην Αυστραλία αφού χώρισε με τη σύζυγό του, Πόπη, μετά από 13 χρόνια γάμου και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών.

Την ημέρα των γενεθλίων του ο Κώστας Γριμπίλας έκανε την εξής ανάρτηση:

«Σας ευχαριστώ όλους θερμά για τις ευχές. Με τη βοήθεια Του Θεού έφτασα τα 44! Μια ζωή όπως οι περισσότεροι με πολλές χαρές αλλά και λύπες. Οι τελευταίοι 13 μήνες ήταν για εμένα οδυνηροί, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου! Δυστυχώς ο γάμος μου τερματίστηκε ξαφνικά και για εμένα ήταν ένα ΣΟΚ… Με τη βοήθεια Του Κυρίου, αγαπημένων μου προσώπων μα ΚΥΡΙΩΣ με την ανιδιοτελή αγάπη των παιδιών μου βρίσκομαι εδώ και γιορτάζω τα 44 γενέθλια μου…. και ΝΑΙ νιώθω πια δυνατός και αποφασισμένος να συνεχίσω τη ζωή μου!»

Κώστας Γριμπίλας - Ανάρτηση στο facebook Για τον χωρισμό του

Ο Κώστας Γριμπίλας ήταν στενός συνεργάτης της Ρούλας Κορομηλά, αλλά το πρόβλημα της υγείας του τον ανάγκασε να αποσυρθεί από την δουλειά και αγωνίστηκε 9 μήνες στην εντατική για μείνει ζωντανός.

Δυστυχώς δεν ήταν το μοναδικό χτύπημα της μοίρας, ακολούθησε ο χαμός της κόρης του σε ηλικία 9 μηνών. Η μοίρα του χαμογέλασε με την απόκτηση των διδύμων του και του τρίτου του παιδιού. Ο γάμος του δυστυχώς δεν κράτησε ,παρά τα τόσα βάσανα που συνήθως δένουν ένα ζευγάρι. Από την ανάρτησή του φαίνεται ότι ο χωρισμός του ήταν ένα μεγάλο σοκ.

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα