Εκτός GNTM η Βίκυ Καγιά

Τέλος το «GNTM» για τη Βίκυ Καγιά, καθώς από τη νέα τηλεοπτική χρονιά το μοντέλο θα παρουσιάζει το «Dancing with the Stars».

Οπως ανακοίνωσε το Star, η συνεργασία του με τη Βίκυ Καγιά ανανεώνεται και μάλιστα αλλάζει σελίδα. Το μοντέλο, που έχει συνδέσει το όνομά του με το «GNTM», δεν θα βρίσκεται πλέον στη θέση του κριτή της τέταρτης σεζόν, καθώς αλλάζει ρόλο και ετοιμάζεται να δώσει τον δικό της ρυθμό στην παρουσίαση του «Dancing With The Stars».

Βίκυ Καγιά: Η ανακοίνωση του Star

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο ”Shopping Star”, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού ”Dancing With The Stars”, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021-2022.

Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του ”GNTM”, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της», σημειώνει η ανακοίνωση του Star.

Ωρες πριν από την επίσημη ανακοίνωση, η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της είχε αποκαλύψει ότι η Βίκυ Καγιά ενδέχεται να μην είναι στον νέο κύκλο του «GNTM».

«Θέλω να σας πω κάτι, είναι δικό μου το ρεπορτάζ και το χρεώνομαι εγώ. Δεν είναι σίγουρο ότι η Βίκυ Καγιά είναι στο ”GNTM”. Δεν έχει να κάνει με το Star, παραμένει στο Star, αλλά από δική της πρόθεση μπορεί να ζητήσει από το κανάλι να κάνει το ”Dancing with the Stars” μαζί με το ”Shopping Star”», είχε αναφέρει η Κατερίνα Καινούργιου και επιβεβαιώθηκε.

Σχετικά άρθρα


Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin