Παπαργυρόπουλος: Ο Τριαντάφυλλος έχει χαζέψει εντελώς

Ο γνωστός επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και έκανε πολλές αποκαλύψεις. Μίλησε για τον Γιώργο Νταλάρα, την Άννα Βίσση, την Ελένη Φουρέιρα και στο τέλος για τον Τριαντάφυλλο.

Για τον Γιώργο Νταλάρα είπε: «Το παράπονο το δικό μου είναι ότι μόλις οι καλλιτέχνες μεγαλώσουν και γίνουν επώνυμοι και πάνε στο Μέγαρο και στο Ηρώδειο δεν μιλάνε για τα μπουζούκια. Για παράδειγμα, βγαίνει ο Γιώργος Νταλάρας σε μία ώρα εκπομπή και ένα ευχαριστώ γι’ αυτά τα μαγαζιά δεν είπε. Πού ρε μάγκα έγινες μεγάλος και τρανός εσύ;».

Για την Άννα Βίσση είπε: «Είναι μία γυναίκα που έχει απαιτήσεις. Είναι δύσκολη. Με έβαλε να κάνω τεράστιες κατασκευές για να την παρουσιάσω, αλλά άξιζε τον κόπο. Η Βίσση χαλάει τα λεφτά της και έχει μια μαγκιά. Είναι αντράκι».

Για την Ελένη Φουρέιρα είπε ότι ήταν λάθος η επιλογή της να παρουσιάσει το «House of Fame».

Για τον Τριαντάφυλλο περιέγραψε ότι τον γνώρισε παιδάκι με κοτσίδα και τσακωνόντουσαν συχνά γιατί ο τραγουδιστής ήταν Παναθηναϊκός και ο ίδιος Ολυμπιακός. Όσον αφορά τη συμμετοχή του Τριαντάφυλλου στο «Survivor 4», είπε: «έχει χαζέψει εντελώς. Αν περνούσε δύσκολα, θα έκανε με αξιοπρέπεια αυτό που έκανε ο Καλλίδης και θα έφευγε».

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα