Η Τζεφ Μοντάνα περιγράφει την εμπειρία της στο πλευρό του Δημήτρη Λιγνάδη

Το γνωστό non binary μοντέλο, Τζεφ Μοντάνα μίλησε για τη δική της αλήθεια στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, για όλα όσα έζησε στο πλευρό του Δημήτρη Λιγνάδη. Να θυμίσουμε ότι είναι μια εκ των βασικών μαρτύρων της πολύκροτης υπόθεσης Λιγνάδη.

Αποκαλύπτει πώς βρέθηκε να είναι θύμα του ανθρώπου που εμπιστεύτηκε. Είναι ξεκάθαρη πως δεν θα είναι μάρτυρας υπεράσπισης του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή,

Είπε χαρακτηριστικά: “Αναγκάστηκα να μάθω πολύ περισσότερα πράγματα για τον ψυχισμό αυτού του ανθρώπου από όσα θα ήθελα και από όσα με ενδιέφεραν. Έβλεπα κάθε του πτυχή για να δω τι πρέπει να αντιμετωπίσω”

Συνέχισε: “Σήμερα είμαι σε θέση να αντιληφθώ και να συνειδητοποιήσω τι μου συνέβη με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Θόλωσα, δεν είχα αντίληψη. Και γιατί δεν είχα τις εμπειρίες αλλά και εκείνη τη στιγμή “πάγωσα”. Δεν μαγεύτηκα, ούτε τον θαύμαζα, τον γνώρισα στο θέατρο, κάλεσε τη φίλη μου την επόμενη εβδομάδα στο σπίτι του, επέμενε να πάω μαζί της και πήγα για πρακτικούς λόγους. Πηγαίναμε Β’ Λυκείου! Συνεχίσαμε να πηγαίνουμε και αν με ρωτάς πώς το βλέπω τώρα αυτό, θα σου απαντήσω λάθος. Η φίλη μου ήθελε να τον γνωρίσει, ήταν γοητευμένη. Εκείνη την ημέρα πήγαμε στο σπίτι του και γνώρισα έναν άνθρωπο που λειτουργούσε με τη μέθοδο που έχουν περιγράψει πάρα πολλοί άλλοι άνθρωποι μέχρι στιγμής. Ήταν ένας άνθρωπος που εκμεταλλεύτηκε το μυστικό μου, το ότι εγώ δεν μιλούσα ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά μου και εκείνος είδε ένα παιδί που κρύβεται, που φέρει ένα τραύμα, έναν φόβο ο οποίος προέρχεται από ένα εσωτερικευμένο και κοινωνικό στίγμα. Το είδε αυτό και το εκμεταλλεύτηκε”.

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin