Σε δύσκολη θέση η διοίκηση του ALPHA, άλλη μια φορά, λόγω της Τατιάνας Στεφανίδου

Σε δύσκολη θέση έχει έρθει η διοίκηση του Alpha για την επιλογή της Τατιάνας Στεφανίδου στην πρωινή ζώνη 11:00-13:00, αντί για την Ελεωνόρα Μελέτη.

Προκάλεσε για άλλη μία φορά με την ερώτησή και τα σχόλια της, για την υπόθεση με την έγκυο κοπέλα που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό.

Τα συνεχή “κατα λάθος” σχόλια όπως στην υπόθεση της σύλληψης του Λιγνάδη, το ολόγραμμα του αστυνομικού που ήταν δίπλα της, έχουν κάνει τα social media να πάρουν φωτιά και να την αποκαλούν «Σκατιάνα». Η τελευταία αναστάτωση ήταν για τον τρόπο που κάλυψε την επίθεση με καυστικό υγρό, που δέχθηκε η νεαρή έγκυος όταν περπατούσε στην γειτονιά της, στην Κυψέλη.

Στην αρχή του θέματος ο ρεπόρτερ της εκπομπής είπε ότι, σύμφωνα με γείτονες της κοπέλας «δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα» αυτά τα τρία χρόνια που ζει στην περιοχή με τον σύντροφό της,. Δεν δόθηκαν διευκρινίσεις τι είδους «δικαιώματα» είναι αυτά που θα δικαιολογούσαν την επίθεση σε βάρος της.

Η παρουσιάστρια σχολίασε: «Αυτά που έχει πει είναι πάρα πολύ λίγα και έχουν πάρα πολλά θολά σημεία. Εδώ βλέπουμε το σημείο που έγινε η επίθεση κοντά στο ναό της Αγίας Κυριακής στην Κυψέλη» ταυτόχρονα έδειχνε το σχετικό γραφικό της εκπομπής.

Συνέχισε: «Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κοπέλας πάντα, ένα αυτοκίνητο μπλε χρώματος σταματά εκεί που βρισκόταν εκείνη, αρκετά αργά τη νύχτα, δεν ξέρουμε γιατί το κορίτσι βρέθηκε εκεί. Εκείνο θα το εξηγήσει στους αστυνομικούς γιατί στις 9 το βράδυ υπάρχει η απαγόρευση κυκλοφορίας. Μετά τις 9 επιτρέπεται να κυκλοφορούν συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων»

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin