Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 19/4 – Τι να προσέξω σήμερα!

Η εβδομάδα στο ξεκίνημά της, συνεχίζει να μας βάζει σε διαδικασία λήψης αποφάσεων, με την ίδια τολμηρή και αποφασιστική διάθεση.

Η όψη που χαρακτηρίζει τη μέρα και είναι σε απόλυτη συνάρτηση με τις προηγούμενες, είναι η συνάντηση του Ήλιου με τον Ερμή στον Κριό, λίγο πριν περάσουν στον Ταύρο.

Μας δίνεται μια τελευταία ευκαιρία να κλείσουμε υποθέσεις που εκκρεμούν με οποιονδήποτε τρόπο και να σφραγίσουμε τους στόχους μας.

Οι πάσης φύσεως επαφές και οι συζητήσεις εξακολουθούν να είναι μέλημά μας και με έναν πολύ δυναμικό τρόπο υποστηρίζουμε τις απόψεις μας και προβάλλουμε τα επιχειρήματά μας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στην ημέρα αυτή αλλά και σε όλο το τελευταίο διάστημα, δεν χωράνε υπεκφυγές, ασάφειες και δικαιολογίες. Όλα είναι διάφανα και απαιτούν ξεκάθαρες ερωτήσεις, απαντήσεις και εξηγήσεις.

Ο Ερμής περνάει στον Ταύρο στη 1.30 το μεσημέρι και τον ακολουθεί πιστά και ο Ήλιος στις 11.34 το βράδυ.

Η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στον Καρκίνο και η αρμονική όψη της με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται τις απογευματινές ώρες, προσδίδει μια συναισθηματική και ρομαντική χροιά, μέσα στη δυναμική ένταση που επικρατεί.

Το βράδυ χαλαρώνουμε, ξεκουραζόμαστε, εμπνεόμαστε και επιζητάμε τρυφερές στιγμές με πολύ αγαπητά και δικά μας πρόσωπα.

Η μέρα είναι δοτική και αναζωογονεί τη σκέψη όλων, όμως  περισσότερο από όλους, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες των τελευταίων ημερών, μην αφήσετε κάτι μισό γιατί θα το μετανιώσετε.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:


Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα