Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 20/4 – Τι να προσέξω σήμερα!

Μετά από πολλά ξεκαθαρίσματα και έναρξη νέων στόχων που ξετυλίχθηκαν το τελευταίο διάστημα, η σημερινή μέρα δυσκολεύει τα πράγματα.

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα στις  9.11 το πρωί και ως το βράδυ θα έχει μόνο κόντρες, γεγονός που μας βάζει σε διαδικασία έντασης αλλά και εγρήγορσης.

Το βασικό χαρακτηριστικό της μέρας θα είναι η σταθερότητα και η επιμονή, που όμως συχνά θα καταλήγουν σε πείσμα και δυστοκία.

Στις 10.00 το πρωί η κορύφωση της κόντρας της με τον Ήλιο, μας κάνει να τα παίρνουμε όλα τις μετρητοίς, δεν έχουμε αυθορμητισμό, χάνουμε το χιούμορ μας και θιγόμαστε εύκολα.

Οι πρωινές ώρες και ως νωρίς το μεσημέρι μας προβληματίζουν καθώς νιώθουμε πως είμαστε κάπως άκαμπτοι, γι αυτό δεν πρέπει να επιμείνουμε σε τίποτα, δίνιοντας χώρο και χρόνο στα γεγονότα.

Ακολουθεί η κόντρα της Σελήνης με τον Ερμή που και αυτή επηρεάζει από το πρωί έως το απόγευμα, κάνοντας τις συζητήσεις βαριές και τις διαφωνίες ακόμα βαρύτερες.

Ακατάλληλο διάστημα για συσκέψεις, διαβουλεύσεις και λήψη αποφάσεων. Επίσης ακατάλληλο για να ρωτήσουμε γνώμες και να πάρουμε συμβουλές καθώς εισχωρεί βαθιά το προσωπικό στοιχείο.

Το βράδυ αργά, η κορύφωση της κόντρας της Σελήνης με την Αφροδίτη, κλείνει τη μέρα με έπαρση και αλαζονεία, ειδικά αν έχουν προηγηθεί διαπληκτισμοί.

Αισθανόμαστε εύκολα αδικημένοι και προσβεβλημένοι, ωστόσο η άλλη πλευρά της όψης είναι πως ασχολούμαστε με ζητήματα ανάδειξης προσόντων και εντυπωσιασμού, δικά μας ή των άλλων.

Αυτοί που περισσότερο από άλλους πεισμώνουν και δεν έχουν ευελιξία, είναι οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, που χρειάζονται πολλές ανάσες πριν δράσουν.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα