Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά μιλάει για τον θυμό και την μεγάλη νίκη του γιου του

O κορυφαίος τενίστας για το 2021 είναι ο Έλληνας Στέφανος Τσιτσιπάς, που κατέκτησε το Monte Carlo Masters.

Ο πατέρας του Απόστολος Τσιτσιπάς, που είναι γνωστό ότι είναι και ο προπονητής του, μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό” για την μεγάλη επιτυχία του γιου του, για την τρυφερή στιγμή τους μετά τον αγώνα, καθώς αναφέρθηκε και στις στιγμές θυμού που είχε παλιότερα ο γιος του και πλέον τις έχει περιορίσει. 

Τι είπε ο πατέρας στον γιο μετά την μεγάλη νίκη: “Είμαι τυχερός και ευλογημένος που είμαι γονέας, προπονητής του παιδιού μου αλλά και που κάνω αυτό το επάγγελμα αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλο τον κόσμο.Του είπα ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος, ο ανηφορικός, ο δύσκολος και αυτός σε ολοκληρώνει σαν άνθρωπο”.

Photo:instagram/stefanostsitsipas98

Τι σχολίασε για την τρυφερή φωτογραφία πατέρα και γιου: “Σε αυτή τη φωτογραφία φαίνεται η κούραση που έχουμε περάσει όλοι μας, γενικά όχι μόνο αυτή την εβδομάδα και η τόνωση που καταφέρνουμε πράγματα μαζί. Όλα τα παιδιά είναι σπουδαία. Ο Στέφανος είναι ένα μεγάλο παιδί, 22 χρονών, που μαθαίνει ακόμα πράγματα από τη ζωή και εμείς μαθαίνουμε πράγματα μαζί του. Μαθαίνουμε τις ευθύνες που έχουμε ως ενήλικες προς τα παιδιά και πώς να είμαστε κοντά τους και να τα φροντίζουμε”.

Τι είπε για τις στιγμές του θυμού του Στέφανου Τσιτσιπά: “Οι στιγμές του θυμού είναι του αθλήματος. Πολύ αθλητές πέρασαν μέσα από αυτή την κατάσταση και κατάφεραν κάποια στιγμή να το διαχειριστούν όλο αυτό γιατί οι συναισθηματικές φορτίσεις είναι πιο δύσκολες. Σήμερα είναι πιο δύσκολο για τους αθλητές όσον αφορά στα συναισθήματα και την πληροφορία γιατί υπάρχουν social media. Νομίζω ότι υπήρχαν στιγμές που πληροφορίες που ήρθαν στον Στέφανο δεν ήταν σωστές. Νομίζω πρέπει να το διαχειριστεί αυτό και να κλείσει ή να ελαττώσει τα social media και να κάνει πράγματα διαφορετικά”.

Δείτε το video:

Photo cover:instagram/stefanostsitsipas98

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin