Πως κάνουμε διαλογισμό

Αυτόν τον διαλογισμό μπορείτε να τον κάνετε και δυο φορές την ημέρα, τουλάχιστον για 21 μέρες, ώστε να κινηθούν γρήγορα και να αλλάξουν οι ενέργειες. 

Μέσα από την επανάληψη η ποιότητα της αφθονίας γίνεται κομμάτι του εαυτού μας.Όποτε νιώθετε να «πέφτετε» κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπου κι αν βρίσκεστε οραματιστείτε έντονο χρυσό-κόκκινο φως να πέφτει πάνω σας, να σας λούζει και να ξεπλένει κάθε ασύμφωνη σκέψη ή συναίσθημα, ώστε να κρατήσετε την ενέργεια σας καθαρή. 

Αντίστοιχα οραματιστείτε ένα καταρράχτη από ασπρογάλαζο φως να σας πλημμυρίζει για να διατηρήσετε την ενέργεια της ευημερίας. Αν θέλετε μετά μπορείτε να προσθέσετε και ασημένιο φως, με τη πρόθεση να επιταχύνει την αφθονία σας.Αρχίστε να παρατηρείτε τις σκέψεις σας. Αν δείτε ότι συγκεντρώνεστε σε αυτά που δεν θέλετε, και δυσανασχετείτε, βρείτε αμέσως κάποια άλλη σκέψη που σας κάνει να νιώθετε καλύτερα, άσχετα με την εξωτερική κατάσταση.Θυμηθείτε ότι κανείς δεν μπορεί να σας υποχρεώσει να νιώθετε άσχημα ή όμορφα.

 Η επιλογή είναι δική σας.

 Επιλέξτε σκέψεις που σας προκαλούν ικανοποίηση και χαρά. Μην περιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα γύρω σας για να νιώσετε καλά! Ξεκινήστε την αλλαγή από τον εαυτό σας. Όλες οι ουσιαστικές αλλαγές πριν εκδηλωθούν στο περιβάλλον, ξεκινούν από μέσα σας!!! 

Νιώστε πλούσιοι! Νιώστε γεμάτοι! Τα όμοια έλκονται! Είναι ο Νόμος της Έλξης, ο οποίος ανταποκρίνεται στις σκέψεις σας και όχι στη τρέχουσα πραγματικότητα. Γίνετε μαγνήτης αφθονίας και πληρότητας! Αποφασίστε να σκορπάτε αφθονία σε κάθε σας βήμα!«Βασικά το σύμπαν θα ανταποκριθεί πλήρως στη δόνηση που χαρακτηρίζει οτιδήποτε επιθυμείτε με πάθος – αρκεί να παραμένετε εστιασμένοι στις επιθυμίες σας, να είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας και να πιστεύετε ειλικρινά ότι θα συμβεί. Όλα τα πράγματα στα οποία εστιάζεστε πολλαπλασιάζονται»

Jack Canfield & D.D. Watkins

Photo cover:pixabay.com/RENE RAUSCHENBERGER 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα