Υπόθεση Βαλυράκη: Δεύτερος μάρτυρας καταγγέλλει δολοφονία

Το θρίλερ με το θάνατο του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη στις 24 Ιανουαρίου στην Ερέτρια συνεχίζεται, μετά την μαρτυρία άνδρα ο οποίος ισχυρίζεται ότι είδε τι ακριβώς συνέβη από απόσταση 150 μέτρων.

Η μαρτυρία του δεύτερου αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος έχει εκφράσει φόβο να καταθέσει στο οικείο Λιμεναρχείο και σήμερα πέρασε το κατώφλι του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, έρχεται να προστεθεί σε όσα είχε καταθέσει ένας φούρναρης της περιοχής.

Τι περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας

Ο δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει πως είδε να προσεγγίζει το φουσκωτό που βρισκόταν ο πρώην υπουργός αλιευτικό σκάφος.

Οι επιβαίνοντες στο αλιευτικό άρχισαν να λογομαχούν με το Σήφη Βαλυράκη, ο πιο ψηλος από τους δύο που ήταν στο σκάφος, σύμφωνα με το μάρτυρα πήρε το κοντάρι και χτύπησε δύο με τρεις φορές τον πρώην υπουργό.

«Ο πιο ψηλός από τους δύο που ήταν μες στο σκάφος δημιούργησε το πρόβλημα. Αυτός είναι που πήρε το κοντάρι και χτύπησε. Ας το πούμε κοντάρι, δε το λέμε γάντζο, διότι δεν ξέρουμε τι είχε στην άκρη. Δε βρήκαν σε επαφή το ένα σκάφος με το άλλο» φέρεται να είπε ο μάρτυρας.

Την ίδια ώρα, βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής με ερώτηση τους στους αρμόδιους υπουργούς Ναυτιλίας, Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη ζητούν τη πλήρη διαλεύκανση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα