Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 21/4 – Τι να προσέξω σήμερα!

Συνεχίζεται και σήμερα η ένταση που καταλήγει συχνά σε απογοήτευση, με την κόντρα της Σελήνης στον Λέοντα με τον Κρόνο.

Η κόντρα αυτή θα επηρεάσει περισσότερο από νωρίς το πρωί έως αργά το μεσημέρι, δημιουργώντας κάποιες αρνητικές καταστάσεις.

Σήμερα μπορεί να δεχτούμε μια κριτική που θα θεωρήσουμε άδικη, ή να καλεστούμε να πάρουμε θέση σε μια δύσκολη κατάσταση.

Τη μέρα αυτή εστιάζουμε στην εικόνα μας και νοιαζόμαστε πολύ για το πώς φαινόμαστε στα μάτια των άλλων και σε κάποια συγκεκριμένα. Αν αυτό κάποιος μας το χαλάσει, μπορεί να έρθουμε σε μεγάλη ρήξη, ακόμα και αν το κάνει άθελά του.

Οι ισορροπίες ως νωρίς το απόγευμα είναι λεπτές και τις πρωινές ώρες θα πρέπει να εφοδιαστούμε με ψυχραιμία, εγκράτεια και υπομονή. Χρειάζεται να δαμάσουμε τις αλαζονικές συμπεριφορές και την τάση να κουνάμε το δάχτυλο στους άλλους.

Ακατάλληλο διάστημα για διαπραγματεύσεις, συνεννοήσεις, συνεργασίες και κινήσεις εντυπωσιασμού.

Από το απόγευμα και μετά, η Σελήνη στον Λέοντα παύει να πιέζεται, δεν αισθάνεται απειλή και έλεγχο και ξεδιπλώνει περίφημα τις θετικές της πλευρές, που είναι η μεγαλοψυχία, η γενναιοδωρία και η δημιουργικότητα.

Αυτοί που θα ζοριστούν περισσότερο σήμερα, είναι οι Ταύροι,  οι Λέοντες, οι Υδροχόοι και οι Σκορπιοί, καθώς δεν μπορούν να χωνέψουν πως δεν περνάει τόσο εύκολα το δικό τους και πως δεν λαμβάνουν τον θαυμασμό που φιλοδοξούν.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα