Οριστικό τέλος της NIKE και του Κόμπι Μπράιαντ εξαιτίας της γυναίκας του

Η NIKE ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με τον Κόμπι Μπράιαντ, δεκαπέντε μήνες μετά το θάνατό του σε αεροπορικό δυστύχημα, η σύζυγος του δεν ανανέωσε το συμβόλαιο.

Το ESPN έκανε την αποκάλυψη, με τον ρεπόρτερ Nick DePaula να ανακοινώνει ότι δέχθηκε μήνυμα που έλεγε: “Η Βανέσσα Μπράιαντ δεν ανανέωσε το συμβόλαιο. Ο Κόμπι και η ΝΙΚΕ χωρίζουν!»

Η σύζυγος του Κόμπι επιβεβαίωσε τη λήξη της συνεργασίας στο αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι και δήλωσε:

«Το συμβόλαιο του Κόμπι με τη ΝΙΚΕ έληξε στις 13/4/21. Ο Κόμπι και η ΝΙΚΕ δημιούργησαν ορισμένα από τα πιο ωραία παπούτσια για μπάσκετ, τα οποία φορέθηκαν και λατρεύτηκαν από φιλάθλους και αθλητές όλων των αθλημάτων, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότεροι παίκτες του ΝΒΑ φόρεσαν τα παπούτσια του συζύγου μου, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο παπούτσι.  

Η ελπίδα μου είναι να μπορούν οι οπαδοί του Κόμπι να προμηθεύονται και να φορούν τα προϊόντα του. Θα συνεχίσω να μάχομαι γι’ αυτό. Τα προϊόντα με την υπογραφή του Κόμπι ξεπουλούν σε δευτερόλεπτα. Αυτό τα λέει όλα.

Ήλπιζα να σφυρηλατήσω μια συνεργασία ζωής με τη ΝΙΚΕ, η οποία θα αντικατόπτριζε την κληρονομιά του συζύγου μου. Θα κάνουμε πάντα ότι μπορούμε για να τιμήσουμε την κληρονομιά του Κόμπι και της Τζίτζι. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».

Η συνεργασία με τη NIKE απέφερε σαράντα χιλιάδες δολάρια για τέσσερα χρόνια. Μαζί έβγαλαν περισσότερα από δέκα παπούτσια με τη υπογραφή του.

Φημολογείται ότι ήταν έτοιμος μετά την λήξη του συμβολαίου να κυκλοφορήσει δική του μάρκα παπουτσιού.  

Η ΝΙΚΕ δήλωσε: «Ο Κόμπι ήταν ένα σημαντικό κομμάτι της σχέσης μας με τους καταναλωτές. Μας έδωσε ώθηση και μας έκανε όλους καλύτερους. Αν και η συνεργασία μας τελείωσε, ο Κόμπι παραμένει αγαπημένο μέλος της οικογένειας της ΝΙΚΕ».

Photo cover:instagram/kobebryant

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin