Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 23/4 – Τι να προσέξω σήμερα!

Μια καθοριστική μέρα για τις επιθυμίες και τα συναισθήματά μας είναι η σημερινή, με την κορύφωση της συνάντησης της Αφροδίτης και του Ουρανού στον Ταύρο.

Η συνάντηση αυτή στο σταθερό και αμετακίνητο ζώδιο του Ταύρου, είναι πολύ σημαντική για τις ανάγκες και τους χειρισμούς μας.

Μπορεί να δεχτούμε μεγάλους αιφνιδιασμούς που διαταράσσουν την υλική και συναισθηματική μας ασφάλεια ενώ μπορεί να συμβούν αναθεωρήσεις και στροφές 180 μοιρών.

Η συνάντηση αυτή θα αφήσει το στίγμα της κυρίως σε Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους και Λέοντες, που νιώθουν εκτεθειμένοι και προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Ο αντίκτυπος της όψης αυτής σε όλους θα είναι έντονος, καθώς θα αισθανθούμε να κλονίζεται η εμπιστοσύνη μας απέναντι σε ότι θεωρούσαμε δεδομένο και αδιαπραγμάτευτο.

Πολλοί θα αντιδράσουν άσχημα και θα σπεύσουν να καλύψουν τα συμφέροντά τους, με την ανασφάλεια να έχει χτυπήσει κόκκινο.

Από την άλλη  μπορεί να υπάρξει η ανάγκη να δεσμευτούν γρήγορα για να εκπληρώσουν έναν σκοπό.

Προσοχή χρειάζεται επίσης και στις οικονομικές μας συνδιαλλαγές, ενώ δεν αποκλείεται να λάβουμε χρήματα ή ένα ευχάριστο νέο για οικονομική υποστήριξη.

Η Σελήνη στην Παρθένο σε αρμονικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Ουρανό τις πρωινές ώρες, καθιστά το διάστημα ως το μεσημέρι ιδανικό για οργάνωση των πάντων,  ειδικά θέματα καθημερινότητας και εργασίας.

Λειτουργούμε πολύ συγκεκριμένα και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη, με κίνδυνο να αποτύχουμε στα σχέδιά μας.

Στις 2.49 το μεσημέρι ο Άρης περνάει στον Καρκίνο, μια θέση που τον καθιστά ανήμπορο να αντιδράσει ευθέως, δημιουργώντας κάποια προβλήματα στο διάστημα παραμονής του.

Το βράδυ, πολλοί θα κάνουν διαπιστώσεις που είτε τους αρέσουν είτε όχι, θα χρειαστεί να ακολουθήσουν τις υποδείξεις τους.

Περισσότερο από όλους, Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες, βρίσκονται στο επίκεντρο της ανακατωσούρας και θα βρίσκονται για αρκετές μέρες ακόμα.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin