Η γυναίκα του Τριαντάφυλλου δηλώνει “ελεύθερη” στο facebook

Στο Survivor η κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας και ο Τριαντάφυλλος επικοινώνησε με την αγαπημένη του σύζυγό, Δήμητρα Σιαμπάνη, που είναι γιατρός στο επάγγελμα.

Η σύζυγος του Τριαντάφυλλου έχει επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν έχει κάνει καμία δήλωση για τη συμμετοχή του συζύγου της στο Survivor.

Ο Τριαντάφυλλος τη ρώταγε συνέχεια αν τον αγαπάει… Οι απαντήσεις της προκάλεσαν προβληματισμό στους χρήστες των social media, με κάποιους από αυτούς να σπεύδουν να αναζητούν το προφίλ της Δήμητρας στο facebook.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έχει ως προσωπική κατάσταση το «ελεύθερη» και πολλοί αναρωτήθηκαν αν έχει χωρίσει με τον σύζυγό της. 

Ο Δημήτρης Παπανώτας από την εκπομπή Happy Day ήρθε σε επικοινωνία μαζί της και εκείνη του εξήγησε ότι το προφίλ της στο facebook είναι σχεδόν απενεργοποιημένο.

Δήλωσε: «Δεν θέλω να ασχολούμαι με όλη αυτή τη δημοσιότητα. Καταλαβαίνω το συνεσταλμένο του χαρακτήρα της. Για το προφίλ μου είπε ότι το έχει πριν γνωρίσει τον Τριαντάφυλλο και γι’ αυτό γράφει “ελεύθερη”».

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin