Ζώδια: Οι τάσεις του Σαββατοκύριακου – Τι να προσέξω το διήμερο

Οι τάσεις του Σαββατοκύριακου 24 και 25/4 – Τι να προσέξω το διήμερο!

Γεμάτο από ενδιαφέρουσες όψεις και εξελίξεις είναι το διήμερο που ακολουθεί, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι επικοινωνιακοί αιφνιδιασμοί, η ανασφάλεια και η απαισιοδοξία, πλαισιωμένα από διάφορα εμπόδια και καθυστερήσεις.

Το Σαββατοκύριακο αυτό θα δούμε να περνάνε πολλά έργα μπροστά μας, που θα αυξήσουν την αγωνία και την ανασφάλεια καθώς προχωράμε και στην Πανσέληνο του μήνα.

Το Σάββατο η συνάντηση του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάνει το μυαλό να τρέχει με πολύ σταθερούς ρυθμούς και ότι βάλουμε στο μυαλό μας δεν θα το εγκαταλείψουμε μέχρι να το πετύχουμε. Αυτό προϋποθέτει πολύ πείσμα και γαϊδουρινή υπομονή, που κάποιοι θα επιδείξουν με εντυπωσιακό τρόπο.

Εννοείται πως τα νέα, οι ειδήσεις, τα κουτσομπολιά θα δίνουν και θα παίρνουν, ιδίως από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Στη 1.50 το μεσημέρι η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα μας συντροφεύει ως το απόγευμα με πολύ καλές προθέσεις, βοηθώντας μας να οργανωθούμε και να είμαστε ψύχραιμοι.

Στις 7.06 το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό, ενώ το βράδυ η κόντρα της με τον Άρη, φέρνει γκρίνια, πλήξη και διαπληκτισμούς.

Την Κυριακή κορυφώνεται και η επιρροή της κόντρας του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Κρόνο που επηρεάζει από χθες γεγονός που μας φέρνει αντιμέτωπους με κάποιες αλήθειες που πονάνε.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε πιθανή ήττα, να ακούσουμε κάποια σκληρά λόγια ή να αντιμετωπίσουμε παγερές συμπεριφορές.

Τα συναισθήματα ασφυκτιούν κάτω από την πίεση της λογικής και οι προσωπικές και φιλικές σχέσεις δοκιμάζονται.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πως ό,τι υπάρχει μέσα στο νου μας ως απωθημένο, έχει αρχίσει να βγαίνει επιθετικά, τόσο που ούτε εμείς οι ίδιοι το καταλαβαίνουμε.

Προσοχή λοιπόν σε όσα και όσους εκτιμάμε ρίχνοντας νερό στο κρασί μας, ειδάλλως θα βρεθούμε προ εκπλήξεων που ίσως μετανιώσουμε.

Σε πιο δύσκολη θέση βρίσκονται οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Υδροχόοι και οι Λέοντες, που μετράνε απώλειες και νιώθουν πως χάνουν τον έλεγχο.

Καλό Σαββατοκύριακο!

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin