Πρόστιμο στον Παύλο Χαϊκάλη: Ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα

Με όχημα που δεν ήταν ασφαλισμένο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα ο γνωστός κωμικός και πρώην υπουργός Παύλος Χαϊκάλης στην Κηφισιά δίνοντας έτσι τροφή για σχόλια για άλλη μία φορά στην επικαιρότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε, το απόγευμα της Πέμπτης, ο Παύλος Χαϊκάλης ενεπλάκη σε ένα τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Κηφισιάς. Στον έλεγχο της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το όχημα του δεν ήταν ασφαλισμένο, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο και να του αφαιρεθούν οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας.

Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός θα πρέπει εντός των επόμενων ημερών να προσκομίσει στην Τροχαία Κηφισιάς το ασφαλιστήριο συμβόλαιο της μηχανής και την απόδειξη πληρωμής του προστίμου, ώστε να του επιστραφούν η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και οι πινακίδες του.

Όσον αφορά το γεγονός ότι η μηχανή του ήταν ανασφάλιστη, ο Παύλος Χαϊκάλης σημείωσε πως αυτό οφείλεται σε μπέρδεμα κατά τη μετάβαση από μια ασφαλιστική εταιρεία σε μια άλλη, ενώ το ποσό του ασφαλιστηρίου είναι 63 ευρώ το οποίο και πληρώθηκε και έλαβε τέλος η όλη περιπέτεια.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα