Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 26/4 – Τι να προσέξω σήμερα!

Η εβδομάδα ξεκινάει με τάση να δώσουμε έμφαση στις λεπτομέρειες και να σκεφτούμε κάθε συνέπεια που θα έχει ο λόγος μας, καθώς σκοπεύουμε να προβούμε σε σημαντικές συζητήσεις και δηλώσεις.

Αυτό συμβαίνει λόγω της συνάντησης του Ερμή με την Αφροδίτη στον Ταύρο, όψη που γίνεται ακόμα πιο ισχυρή, εφόσον έχει ισχύ και μέσα στην μεθαυριανή πανσέληνο.

Βρισκόμαστε ήδη στην επιρροή της Πανσελήνου στον Σκορπιό και είμαστε έτοιμοι να ξεκαθαρίσουμε μέσω του λόγου είτε γραπτού είτε προφορικού, όλα όσα έχουν μείνει αναπάντητα μέσα μας  Επίσης η τάση είναι  να δώσουμε τελεσίγραφα ή και να δεσμευτούμε απέναντι σε κάποιους ανθρώπους σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Το σίγουρο είναι πως ό,τι και να κάνουμε, το έχουμε σκεφτεί πολύ καλά και είναι προϊόν ώριμης σκέψης.

Οι αισθήσεις μας λειτουργούν άψογα με ισάριθμες ποσότητες λογικής και συναισθήματος και οι πράξεις μας έχουν σκοπό και στόχο να εξαφανίσουν ακόμα και τα ελάχιστα ίχνη ανασφάλειας μέσα μας.

Σήμερα δεν μένουμε μόνο στα λόγια, παρά κάνουμε πράξεις και αυτό απαιτούμε και από τους άλλους.

Ιδανική μέρα η σημερινή και η αυριανή για υπογραφές με δεσμευτικό και νομικό χαρακτήρα.

Κατά τα άλλα, η Σελήνη κινείται στον Ζυγό ως το απόγευμα στις  7.19 που θα περάσει στον Σκορπιό.

Ως εκείνη την ώρα θα κοντραριστεί με τον Πλούτωνα και θα εναρμονιστεί με τον Δία , γι αυτό ιδίως τις μεσημεριανές ώρες, θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο πώς θα εκφράσουμε ή θα διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε. Ιδανική, είναι η διπλωματική οδός.

Το βράδυ, η κορύφωση της αρμονικής όψης της Σελήνης με τον Δία, μας  κάνει να απολαμβάνουμε τη νύχτα μας και αν κάτι μας διέφυγε, το υπερκαλύπτουμε αμέσως.

Οι πρωταγωνιστές των ημερών είναι οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που ανακοινώνουν τις προθέσεις τους, από τις λίστες που έχουν επεξεργαστεί με ιδιαίτερη επιδεξιότητα.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin