Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 27/4 – Τι να προσέξω σήμερα

Η κορύφωση της Πανσελήνου στην 8η μοίρα του Σκορπιού, ξεσηκώνει συναισθηματικές θύελλες και μας προτρέπει να ξαναδούμε όλα εκείνα που θεωρούσαμε ως τώρα δεδομένα, σε όλα τα επίπεδα.

Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να συνειδητοποιήσουμε πως για όσους και όσα βάζαμε το χέρι μας στη φωτιά, μπορεί να αρχίσουν να μας προκαλούν έγκαυμα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, μας κάνει να αναθεωρούμε πολλά, ειδικά όσα σχετίζονται με τα κεκτημένα μας και όλα εκείνα που θεωρούσαμε δικά μας και όσους ανθρώπους λογαριάζαμε ως πλήρως αφοσιωμένους.

Οι νέες διαπιστώσεις ακόμα και αν πονέσουν, θα μας οδηγήσουν στη λύτρωση της νέας αρχής που φέρνει πάντα ένα ξεκαθάρισμα, ενώ μπορούμε να πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή αν υπάρχει καλή πρόθεση.

Η τάση κάποιων να ελέγχουν και να χειρίζονται καταστάσεις και ανθρώπους, αποδυναμώνεται και καλούνται να αλλάξουν στάση και τακτική.

Ωστόσο, μέσα σε όλα αυτά, μπορεί να υπάρξουν νέες αφοσιώσεις, δεσμεύσεις και εκφράσεις συναισθημάτων, που καλύπτουν ευλαβικά, τα κενά της ανασφάλειας.

Η Σελήνη στον Σκορπιό, θα έρθει από το πρωί ως αργά το βράδυ σε τέσσερις συνεχόμενες κόντρες, κατά σειρά με τους Ουρανό, Κρόνο, Αφροδίτη και Ερμή.

Όλες αυτές οι συγκρούσεις σε συνδυασμό με την ενέργεια της  Πανσελήνου, είναι καθοριστικές για τις πράξεις μας και για τις εξελίξεις, υποκινώντας τα συναισθήματά μας, που ειδικά σήμερα είναι άκρως ανικανοποίητα.

Ιδιαίτερα Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, προσοχή στις ανεξέλεγκτες κινήσεις που θέλετε να κάνετε να μοιάζουν ως άκρως συγκροτημένες. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα πείσετε.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin