Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 4 Μαΐου – Τι να προσέξω σήμερα

Η πεσμένη διάθεση ή έστω μια απροσδιόριστη κούραση που πιθανότατα νιώθαμε από χθες, θα εξακολουθήσουν να μας συνοδεύουν και σήμερα, καθώς είμαστε ακόμα στην επιρροή κάποιων δυσαρμονικών όψεων.

Μπορεί τα μαγαζιά να γέμισαν αλλά μια αίσθηση απώλειας και έλλειψης ενέργειας, δεν είναι εύκολο ούτε να μας εγκαταλείψουν ούτε να τις εγκαταλείψουμε.

Το γεγονός της σημερινής ημέρας είναι η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, σε ένα ζώδιο που απογειώνει τις  ικανότητες και τις επιδεξιότητές του, εφόσον βρίσκεται σε οικείο περιβάλλον.

Την απογείωση αυτή θα τη νιώσουμε τουλάχιστον ως τις 30/5 που θα κοντοσταθεί, για να γυρίσει σε ανάδρομη φορά.

Σήμερα λοιπόν η πρόθεσή μας είναι να ξεχυθούμε στους δρόμους και τις παραλίες, παρέα με φίλους, να επισκεφτούμε αγαπημένα μέρη και να πιάσουμε ατέλειωτες συζητήσεις.

Αν καταπιαστούμε με κάτι δεν θα είναι ένα αλλά πολλά μαζί και ταυτοχρόνως θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε όλα καλά.

Ωστόσο υπάρχει και η περίπτωση να μην νιώθουμε ζωντάνια και να νιώθουμε κουρασμένοι και απρόθυμοι. Αν κάτι μας απασχολεί, μας απασχολεί περισσότερο και σκεφτόμαστε πολύ χωρίς να καταλήγουμε κάπου.

Στις 7.00 το απόγευμα έχουμε την κορύφωση της κόντρας της Σελήνης στον Υδροχόο με την Αφροδίτη στον Ταύρο, μια κόντρα που επηρεάζει από το μεσημέρι ως το βράδυ και προκαλεί μια ανικανοποίητη αίσθηση.

Αν είμαστε καλεσμένοι σε τραπέζι ή έχουμε επιλέξει να φάμε έξω, θα φάμε πολύ, ενώ καμία πρόθεση δεν έχουμε να ελέγξουμε τις ορέξεις μας γενικότερα.

Δεν περνάμε ούτε άσχημα ούτε όμορφα σήμερα σε γενικό επίπεδο πάντα και αυτό που προέχει είναι να κάνουμε έξυπνες επιλογές .

Αυτοί που πρωταγωνιστούν για άλλη μια φορά και με διάφορους τρόπους, είναι οι Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες , που ακόμα μοιάζουν να μην έχουν βρει τα πατήματά τους.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin