Η Kylie Minogue σχολιάζει τις πιο επικές εμφανίσεις της από το 1988 μέχρι σήμερα

Η Αυστραλή pop star Kylie Minogue μιλάει στην Vogue για τις πιο stylish εμφανίσεις της στην πορεία της καριέρας της.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την καυτή λευκή ολόσωμη φόρμα που έβαλε στο βίντεο κλιπ της «Can’t Get You Out of My Head» .

Η Κάιλι Μινόγκ γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, είναι το πρώτο παιδί ενός λογιστή ιρλανδικής καταγωγής και μιας πρώην χορεύτριας από την Ουαλία. Η καριέρα της Κάιλι ξεκίνησε ως ένα παιδί θαύμα σε ένα αυστραλιανό τηλεοπτικό σίριαλ, και στην ηλικία των έντεκα άρχισε να παίζει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές ενώ σύντομα εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ στο κόσμο.

Προς το τέλος του 1988, η Κάιλι Μινόγκ άφησε τη σειρά «Neighbours» για να αφοσιωθεί πλήρως στη μουσική της καριέρα. Το ντεμπούτο της άλμπουμ «Kylie» (1988), ήταν μια συλλογή από κομμάτια με τους ήχους της ποπ, και έφτασε στην κορυφή του καταλόγου πωλήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πούλησε περισσότερα από 7 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, κυρίως με ισχυρές πωλήσεις στην Ευρώπη και την Ασία.

Η Μινόγκ η οποία έχει πουλήσει περισσότερους από 80 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, πρόσφατα έδωσε μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ευτυχώς κατάφερε να βγει νικήτρια. 

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα