Ζώδια: Οι τάσεις του Σαββατοκύριακου – Τι να προσέξω το διήμερο

Οι τάσεις του Σαββατοκύριακου 8 και 9 Μαΐου – Τι να προσέξω το διήμερο!

Έρχεται ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο, στο οποίο κυριαρχεί η υπερβολή και η επιμονή να δώσουμε έμφαση σε ό,τι κάνουμε.

Η όψη που πρωταγωνιστεί είναι αυτή της κόντρας της Αφροδίτης με τον Δία, που ειδικότερα το Σάββατο θα μας κάνει να ξεφύγουμε ακολουθώντας πιστά τις επιθυμίες μας και μόνο.

Η όψη αυτή τονίζει την ανάγκη μας για καλοπέραση και μια τάση να θέλουμε να είμαστε αραχτοί, με τις βολές και την άνεσή μας.

Στοχεύουμε σε όσο το δυνατό λιγότερη ταλαιπωρία, απολαμβάνοντας ηρεμία και χαλάρωση, συνδυασμένα με υπερβολή.

Επίσης υπάρχει έντονη η τάση να ξοδέψουμε χρήματα και όσα περισσότερα στερηθήκαμε, τόσα περισσότερα θέλουμε να σπαταλήσουμε.

Αυτό που μας νοιάζει περισσότερο είναι να περάσουμε καλά και ειδικά το Σάββατο με τη βοήθεια της αρμονικής όψης της Σελήνης στον Κριό με τον Κρόνο, αυξάνονται οι πιθανότητες να το επιτύχουμε.

Μετά από ένα διαστολικό Σάββατο, ακολουθεί μια Κυριακή στην ίδια περίπου διάθεση, ενώ υποδεχόμαστε και την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων, που θα συμβάλει ακόμα περισσότερο σε μια πικάντικη και επικοινωνιακή καθημερινότητα.

Από το απόγευμα της Κυριακής, η κόντρα της Σελήνης με τον Πλούτωνα, μπορεί να δημιουργήσει κάποιες ανταγωνιστικές τάσεις, να προκαλέσει εντάσεις και ίσως κάποιες μικροπαρεξηγήσεις.

Για να μην χαλάσει η γεύση του Σαββατοκύριακου και για να μην μας μείνει μια στυφότητα στο στόμα, χρειάζεται να είμαστε ψύχραιμοι και να κατανοήσουμε πως κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι τσιτωμένοι για τους δικούς τους λόγους.

Το βράδυ της Κυριακής  χρειάζεται μια εκτόνωση, όπως μια βόλτα, μια δημιουργική ενασχόληση, ή μια αγαπημένη άσκηση.

Πρωταγωνιστές του διημέρου θα είναι οι Ταύροι, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Λέοντες που αναζητούν καλή ζωή, ενώ την Κυριακή το βράδυ, Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, χρειάζονται χαλαρωτικές αναπνοές.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:


Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα