Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 10 Μαΐου – Τι να προσέξω σήμερα!

Η εβδομάδα ξεκινά τοποθετώντας το πόδι στο φρένο και ρίχνοντας τους ρυθμούς, εν όψει και της επιρροής της μεθαυριανής Νέας Σελήνης στον Ταύρο, που επηρεάζει από σήμερα.

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο λίγο μετά τα μεσάνυχτα και δεν θα έρθει σε επαφή με άλλον πλανήτη μέχρι τη νέα της φάση.

Το γεγονός αυτό μας κάνει να παγώνουμε τις επιδιώξεις μας και να κρατάμε απόσταση από έντονες επιθυμίες που μας περιστοιχίζουν.

Σήμερα προτιμάμε να είμαστε παρατηρητές παρά να έχουμε δράση ενώ μπορεί η διάθεσή μας να είναι νωχελική.

Δεν θέλουμε να καταπιαστούμε με σοβαρά θέματα, δίνοντας  χρόνο και χώρο στις σκέψεις μας.

Λειτουργούμε αργά και με περίσκεψη γιατί δεν θέλουμε να κάνουμε λάθη και για να προστατέψουμε τους στόχους μας εν όψει της Νέας Σελήνης.

Είναι σημαντικό σήμερα να μην βιαστούμε για τίποτα και να παραχωρήσουμε μια δεύτερη ανάγνωση σε όλα. Δεν βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα, τα περνάμε όλα από φίλτρα, δείχνουμε κατανόηση και υπομονή ενώ παράλληλα σχεδιάζουμε με συνέπεια τις κινήσεις μας.

Η μέρα αυτή μας διδάσκει πως πριν από κάθε σημαντικό βήμα, χρειάζεται αυτοέλεγχος, αναθεώρηση, αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά πως ό,τι κάνουμε το κάνουμε για προσωπικό μας όφελος και όχι για να μπούμε στο μάτι των άλλων.

Ευνοούνται οικονομικές υποθέσεις και συναισθηματικές αναθεωρήσεις.

Πρωταγωνιστές οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Υδροχόοι και οι Λέοντες, που εδώ και καιρό, προσπαθούν πολύ και καταφέρνουν λίγα.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.g

Διαβάστε επίσης:


Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα