Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 13 Μαΐου – Τι να προσέξω σήμερα!

Μεταφερόμαστε σε μια ρομαντική διάθεση, λάγνα και αισθησιακή, αφήνοντας πίσω τη ρουτίνα της καθημερινότητας και δίνοντας προτεραιότητα στα αισθήματα και στα ενδιαφέροντά μας.

Η κορύφωση της αρμονικής όψης του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, σε συνδυασμό με τις όψεις των τελευταίων ημερών μας αποφορτίζει , επιθυμώντας  μόνο να χαλαρώσουμε και να διώξουμε κάθε ένταση.

Η μέρα είναι ιδανική για να βρεθούμε κοντά στη θάλασσα αν είναι εφικτό, να ξεδιπλώσουμε τα ταλέντα μας, να ασχοληθούμε με οτιδήποτε καλλιτεχνικό και δημιουργικό, να ανοίξουμε την καρδιά μας, να εξομολογηθούμε και γενικά να εκφραστούμε.

Χαμόγελο, ηρεμία και γαλήνη έρχονται στην καθημερινότητα, μαζί με σύμπνοια και ομόνοια.

Μας ευνοούν όλες οι χαλαρές δραστηριότητες, το μασάζ, η ήπια άσκηση και ο διαλογισμός.

Ωστόσο υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να χάσουμε το μέτρο και να παραδοθούμε σε μια πλάνη που μπορεί να μας απογοητεύσει. Είναι σημαντικό να ακούμε σήμερα το ένστικτο και τη διαίσθησή μας αλλά να μην τα εμπιστευόμαστε άνευ όρων.

Επίσης χρειάζεται να προσέξουμε να μην δίνουμε περισσότερα από όσα μας ζητάνε και να μην υποχωρούμε συνεχώς . Με λίγα λόγια, ας μην επιθυμούμε τέτοια υποτακτική χαρά.

Από νωρίς το απόγευμα και μετά, η αρμονική όψη της Σελήνης στους Διδύμους με τον Κρόνο μας φέρνει σε ισορροπία και μας γλιτώνει από παραδόσεις άνευ όρων, ενώ το βράδυ η συνάντηση της Σελήνης με τον Ερμή, επαναφέρει τον έξυπνο τρόπο σκέψης, αυτόν που ανιχνεύει πριν κάνει ένα μεγάλο βήμα.

Το βράδυ λοιπόν είναι ιδανικό για να ρίξει φως σε όλα, έχοντας την ευκαιρία να αναθεωρήσουμε ή να συνεχίσουμε να νανουριζόμαστε ευχαριστημένοι σε όσα επιλέξαμε.

Η σημερινή μέρα ανήκει περισσότερο στους Ταύρους, στους Ιχθύς και στους Δίδυμους, που ο καθένας για τους λόγους του, επιθυμεί να βιώσει κάτι ξεχωριστό.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:


Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα