Παυλίνα Βουλγαράκη: «Η μητέρα μου από τη στεναχώρια της έπαθε καρκίνο» (βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά της κάνοντας μια εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της, την απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι ενώ περιέγραψε τη συνεργασία της με τον Ψαραντώνη.

Απαντώντας για το αν το επώνυμό της και η πολιτική πορεία του πατέρας της στάθηκαν εμπόδιο, η Παυλίνα Βουλγαράκη είπε: «Θα το συγκρίνω με τη μουσική μου πορεία. Την περίοδο που οι γονείς μου ήταν στα πρωτοσέλιδα με πολύ αρνητική δημοσιότητα, ξεκίνησα κι εγώ την πορεία στη μουσική μου. Παλιά όταν ήσουν υπουργός, ήσουν σούπερ σταρ. Εγώ τη θεοποίηση των ανθρώπων δεν την καταλαβαίνω. Τις φωτεινές μέρες δεν τις θυμάμαι, επειδή στα 13-14 είχε γίνει τρομοκρατική επίθεση και είχε καεί το σπίτι. Τότε δεν είχαμε σπίτι. Εγώ ανακάλυψα τη φωτιά, ήμουν εγώ με τα αδέρφια μου και τη μητέρα μου και ήταν τραύμα για μένα. Υπήρχε φόβος. Όταν ο κόσμος ήταν θυμωμένος δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Και μαζί μου ακόμα που δεν είχα καμία σχέση με αυτό. Ενώ εγώ ήθελα να με λένε Παυλίνα Βούλγαρη, λέω όχι θα με λένε Βουλγαράκη γιατί ήμουν θυμωμένη. Με έπνιγε το δίκιο».

«Το πρώτο που εντόπισα είναι ότι οι ακροατές διακρίνουν την αλήθεια. Συνειδητοποίησα ότι όσο βαρύ είναι το όνομα, είμαι πολύ μεγαλύτερη από αυτό. Όταν το κατάλαβα αυτό είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για το πως διαχειρίστηκαν οι γονείς της τις δύσκολες στιγμές: «Η μητέρα μου μέσω όλης αυτής της διαδικασίας αρρώστησε, έπαθε καρκίνο, μέχρι και τώρα κάνει ακτινοβολίες. Βγήκε στο σώμα της. Το πώς το διαχειρίστηκαν είναι δικό τους. Είμαστε τέσσερα ανήσυχα παιδιά και γίναμε μια άτρωτη ομάδα», είπε χαρακτηριστικά η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα