Σοκαρίστηκα ειλικρινής η Αννίτα Πάνια για την χαμηλή τηλεθέαση της εκπομπής της

Με πρωτοφανή σοκαριστική ειλικρίνεια μίλησε η Αννίτα Πάνια για τα χαμηλά νούμερα της τηλεθέασης της εκπομπής της, τη φετινή σεζόν. Η ειλικρίνεια και το θάρρος είναι κάτι που την χαρακτηρίζει όταν σχεδόν όλες οι τηλεπερσόνες, έχουν έπαρση αντιστρόφως ανάλογη με την πολύ χαμηλή τηλεθέαση των εκπομπών τους.

Σπάνια έως ποτέ στο χώρο της τηλεόρασης, τηλεπαρουσιάστρια ομολογεί τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Δεν θυμόμαστε να έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό στο παρελθόν, γιατί οι περισσότερες ή αποφεύγουν την απάντηση ή δεν θέλουν καν την ερώτηση, όταν μιλάνε.

Σε ένα τηλεοπτικό σκηνικό με δεκάδες βασίλισσες άνευ στέμματος και τηλεθέασης, η Αννίτα Πάνια ακόμη μία φορά, κάνει την διαφορά με την ειλικρίνειά της.

Η Αννίτα Πάνια μίλησε στην εκπμπή “Πρωινό” του ANT1 και ρώτησε τη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα:”Εσείς σε τι φάση είσαστε; Σας αρέσει αυτό που κάνετε ή βαριόσαστε;”

Για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια, είπε:

«Θα ήθελα του χρόνου να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος. Θα ήθελα αν συνέχιζα αυτή τη συνεργασία να γίνει με καλύτερες βάσεις και με πιο πολύ αγάπη προς τον τηλεθεατή. Η εμπορική τοποθέτηση είναι τεράστια σε αυτή την εκπομπή… είναι σε βαθμό απάνθρωπο για τον τηλεθεατή. Με αποτέλεσμα να έχουμε και πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Κι επειδή εσείς είστε πάρα πολύ ευγενικοί και δεν με ρωτάτε γι’ αυτό θα σας πω ότι είναι τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έχω κάνει ποτέ μου.

Είμαι σε μια φάση που αυτό που θέλω είναι να αισθάνομαι καλά εγώ με την πάρτη μου και να κάνω πράγματα που μου δίνουν χαρά. Είμαι σε μια φάση που ό,τι πάει να γίνει θέλω να έχει ένα νόημα».

Η Αννίτα Πάνια επειδή πάντα κάνει την διαφορά τους ρώτησε: Εσείς σε τι φάση είσαστε; Σας αρέσει αυτό που κάνετε ή βαριόσαστε;»

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin