Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας -H ανάρτηση στο Instagram

Με ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια, αποκάλυψε πως η οικογένειά τους θα μεγαλώσει σε λίγο καιρό, καθώς ένα ακόμη μωράκι θα έρθει να ολοκληρώσει την  ευτυχία τους.

Η γλυκιά Μαράια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με τον 15 μηνών γιο τους Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο και μίλησε με λόγια αγάπης για την όμορφη οικογένεια που έχει φτιάξει με τον star του NBA.

«”Ο γιος μου είναι ο σκοπός μου”. Ξέρω ότι αυτή η δήλωση είναι κλισέ, αλλά είναι αλήθεια. Το να γίνω μητέρα με βοήθησε να καταλάβω για πόσα πράγματα είμαι ικανή: σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά. Ο γιος μου με βοήθησε να έχω υπομονή, επιμονή και πάθος του τελευταίους αυτούς 15 μήνες, από ότι θα μπορούσα να έχω φανταστεί. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μου άνοιξε τα μάτια στις πραγματικές μου δυνατότητες. Το έχω καταφέρει μετά από νύχτες χωρίς ύπνο, περιόδους που έβγαζε δόντια, αλλά και εκρήξεις θυμού στην  παιδική ηλικία και χάρη σε αυτά νιώθω ανίκητη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και έκανε την αποκάλυψη: «Ξέχασα να αναφέρω ότι έρχεται το δεύτερο μωρό μας και είμαι έτοιμη για τα επόμενα μαθήματα ζωής. Τα παιδιά μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία μου και το μεγαλύτερο μάθημα για εμένα».

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin