Τα τρία ζώδια που θα σε κάνουν να γελάς


Το γέλιο είναι ζωή. Ποιος δεν θέλει γέλιο στη ζωή του? Το γέλιο δίνει χαρά και σε απελευθερώνει. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολύ χιούμορ και υπάρχουν άλλοι που δεν γνωρίζουν καν την αίσθηση του χιούμορ! Τα τρία ζώδια που σίγουρα, αν τα κάνεις παρέα, θα σε κάνουν να γελάσεις, κάποια μάλιστα θα σε κάνουν να γελάσεις μέχρι δακρύων είναι ο Δίδυμος, ο Τοξότης και ο Υδροχόος.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι το πιο χαρούμενο ζώδιο, είναι η ώρα του παιδιού, έχει πολύ χιούμορ και είναι αισιόδοξος. Τον χαρακτηρίζει το γρήγορο και έξυπνο χιούμορ. Έχει ταλέντο στο να επεξεργάζεται πληροφορίες, να τους δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία και στο τέλος να τις εκφράζει με παιδικό χιούμορ!

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι απλά ένα μεγάλο παιδί, χωρίς ηλικία. Επειδή είναι τυχοδιώκτης έχει να διηγηθεί πολλές ιστορίες από τα ταξίδια του και οι περισσότερες είναι αστείες έως ξεκαρδιστικές. Έχει αιχμηρή αίσθηση του χιούμορ και θα πει τα πράγματα όπως είναι με πινελιές από την προσωπικότητά του, σίγουρα θα γελάσεις πολύ!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος επειδή είναι εκκεντρικός έχει καταπληκτικό χιούμορ, το οποίο είναι και ανάλογο με την ευφυΐα του. Πολλές φορές είναι πικρό και αιχμηρό αλλά προκαλεί γέλιο. Ο Υδροχόος σατιρίζει, αν ήταν εκπομπή θα ήταν μία σατιρική εκπομπή. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γελάσεις με έναν Υδροχόο!

Photo cover:pixabay.com/Pexels

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin