Το επόμενο δυνατό χτύπημα για τον Πέτρο Φιλιππίδη είναι το διαζύγιο του

O γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης έχει να αντιμετωπίσει τρία κακουργήματα και την κατακραυγή του κόσμου.

Μετά από καταγγελίες τριών γυναικών, υπάρχει πλέον ποινική δίωξη σε βάρος του, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση απεφάνθη ότι προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις για την τέλεση των τριών καταγγελλομένων αξιοποίνων πράξεων.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι κλεισμένος στο σπίτι του και αντιμετωπίζει ένα βαρύ κλίμα μετά την ποινική δίωξη, καθώς παίρνει και φαρμακευτική αγωγή. Η γυναίκα του, που αρχικά τον στήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο, με την σύμφωνη γνώμη του.

Η διαχείριση μίας τέτοιας υπόθεσης είναι δύσκολη. Η μόνη λύση είναι το διαζύγιο. Ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε ζητήσει από την γυναίκα του Ελπίδα Νίνου, σε περίπτωση που προφυλακιστεί να αποχωρήσει από την οικία τους μαζί με το παιδί τους. Οι καβγάδες όπως είναι φυσικό ήταν αναμενόμενοι.

Υπήρχαν κάποια σημάδια για κρίση του γάμου πέρυσι το καλοκαίρι και είχε προβεί σε κάποιες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Δεν έχει σημασία πόσο ταλαντούχος ή μορφωμένος είσαι. Το πως συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους τα λέει όλα». Να σέβεσαι την αδιαφορία του άλλου, Κανείς δεν νοιάζεται με το ζόρι, όπου δεν χωράς φεύγεις».

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin