Γιώργος Θεοφάνους: Η πρώτη του φωτογραφία μετά το χειρουργείο

Περίπου μία εβδομάδα μετά το ατύχημά του, ο Γιώργος Θεοφάνους ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, ευδιάθετος και ανανεωμένος.

Ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης είχε μια πτώση πριν από μερικές ημέρες, χτύπησε σοβαρά στο χέρι του και κατέληξε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία». Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν συντριπτικό κάταγμα στον καρπό και τον οδήγησαν αμέσως στο χειρουργείο, το οποίο μάλιστα κράτησε τρεις ώρες, καθώς του τοποθετήθηκαν ειδικές λάμες και βίδες που θα αφαιρεθούν μετά από δύο μήνες.

Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση μιας και πρέπει να μείνει μακριά από το πιάνο του για όλον αυτόν τον καιρό και αποφάσισε να αλλάξει την ψυχολογία του, ξεκινώντας από την εξωτερική του εμφάνιση.

«Είπα να αλλάξω τη διάθεσή μου μια βδομάδα μετά το ατύχημα και φώναξε το φίλο μου το Δημήτρη και ιδού το αποτέλεσμα ο Δημήτρης είναι αυτός που βλέπετε (μισό κεφάλι δεν έχει σημασία…αξίζει να τον δείτε κι ολόκληρο αλλά ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ. Ούτως η άλλως η δύναμη είναι τα χέρια του αφού με κούρεψέ με χτένισε και μου ανέβασε τη διάθεση σ’ ευχαριστώ φιλαράκι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin