Τζώρτζογλου: Κάηκε ολοσχερώς το εστιατόριο του γιου του

Δυσάρεστα νέα για τον Αλκιβιάδη Τζώρτζογλου. Ο γιος του γνωστού ηθοποιού είδε το εστιατόριό του στην Αστόρια να έχει καεί ολοσχερώς, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στον εσωτερικό χώρο αργά το βράδυ.

Όπως εξήγησε στο «Πρωινό» δεν υπήρξε ευτυχώς  κάποιος τραυματισμός όμως η φωτιά δεν άφησε τίποτα όρθιο ενώ το κόστος για να ξαναφτιαχτεί ανέρχεται στις 120.000 ευρώ.

Οι δυο τους βγήκαν στο «Πρωινό» και αναφέρθηκαν στο συμβάν, με τον Αλκιβιάδη να δηλώνει: «Ευτυχώς κανείς δεν έπαθε κάτι. Οι τρεις κολλητοί και η οικογένειά τους μένουν ακριβώς επάνω από την πιστσαρία και η φωτιά έφτασε εκεί, αλλά ευτυχώς βγήκαν έξω πριν γίνει κάτι κακό. Το μαγαζί καταστράφηκε όλο. Δεν υπάρχει τίποτα. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους βοηθήσουμε. Χρειάζονται 120.000 ευρώ. Αυτή η πιτσαρία απευθύνεται σε όλους. Όλοι την ξέρουν».

Ο ίδιος συνεργάζεται με την πιτσαρία, δεν είναι ιδιοκτήτης, ενώ όπως είπε ο πατέρας του που βγήκε ζωντανά στην εκπομπή «όλα αυτά είναι μια πρόκληση για να αρπάξουμε τη ζωή από τα κέρατα».

Στη συνέχεια ο Αλκιβιάδης Τζώρτζογλου μίλησε στο Πρωινό: «Ευτυχώς κανείς δεν έπαθε κάτι. Οι τρεις κολλητοί μου φίλοι με την οικογένειά τους, μένουν ακριβώς από πάνω από την πιτσαρία και η φωτιά πήγε μέχρι εκεί. Ευτυχώς βγήκαν έξω πριν γίνει κάτι κακό. Το μαγαζί καταστράφηκε όλο, δεν υπάρχει τίποτα και κάνουμε ό,τι μπορούμε τώρα για να βοηθήσουμε. Για να γίνει ξανά το μαγαζί θέλουμε 120 ευρώ, οπότε οποιαδήποτε χρηματική βοήθεια από εσάς είναι ανεκτίμητη. Μπορείτε να προσφέρετε τη βοήθεια σας σε αυτό το link».

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin