Η Βάνα Μπάρμπα τα έχει χάσει εντελώς, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς. Θέλει να τραβήξει την προσοχή για ακόμη μία φορά ή πραγματικά θέλει να “υπερασπιστεί” τον Πέτρο Φιλιππίδη; Γιατί είναι μία προσφιλή συνήθεια για την ηθοποιό, να κάνει προκλητικές τοποθετήσεις, με σκοπό και μόνο να συζητηθεί και να βγει στον αφρό της δημοσιότητας.

Η Βάνα Μπάρμπα έκανε μία ανάρτηση στα social media υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, όπως ήταν αναμενόμενο.

Έγραψε: “Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη… αρκετά πια” και όλοι απόρησαν, κάνει πλάκα; μιλάει πραγματικά;

Οι αντιδράσεις αυτές βέβαια είναι για την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί στον ηθοποιό το κακούργημα του βιασμού αλλά και των δυο απόπειρων σεξουαλικής κακοποίησης σε συναδέλφους του.

Πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει ότι θα χτύπαγε την πόρτα τόσο του Πέτρου Φιλιππίδη όσο και του Γιώργου Κιμούλη προκειμένου να συνεργαστούν μιας και καλλιτεχνικά τους εκτιμά πολύ χωρίς να ενδιαφέρεται για τις κατηγορίες που τους έχουν αποδοθεί.

“Θα χτύπαγα την πόρτα του Κιμούλη εγώ ξέρετε είμαι και λίγο αντισυμβατική. Σοβαρολογείτε τώρα; Μιλάτε για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό, για έναν άνθρωπο που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι. Τι είναι αυτά που λέτε; Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούν την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Σας παρακαλώ. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι από τον Γιώργο Κιμούλη», «και ο Πέτρος Φιλιππίδης επίσης».

Οι αντιδράσεις ήταν θυελλώδες και τις έδωσαν αρκετές απαντήσεις.

Η γνωστή ηθοποιός τους απάντησε: “Έχω εκφράσει την άποψη μου για τους 2 αυτούς σπουδαίους ηθοποιούς.. δεν πιστεύω ότι κάνανε ότι τους κατηγορούν.. δεν μπορεί τόσο φωτισμένοι άνθρωποι από ταλέντο.. να είναι ικανοί για τέτοια συμπεριφορά.. και ακόμα αν δεν συμφωνείτε μαζί  μου.. επιτρέψτε μου να λέω τη δική μου αλήθεια.. έτσι όπως πιστεύω μέσα, μου.. σας ευχαριστώ”.

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin