Σπύρος Παπαδόπουλος: Τίτλοι τέλους στην εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” – Ποιο είναι το παράπονο για τον καλεσμένο που δεν πήγε ποτέ στην εκπομπή του

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν ένας από τους πρώτους καλεσμένους της νέας εκπομπής του Ιεροκλή Μιχαηλίδη «Δε Γκρανμάδερ» και μίλησε για τους τίτλους τέλους της εκπομπής του «Στην υγειά μας ρε παιδιά», μετά από 17 χρόνια.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έγραψε σε προσωπικό του λογαριασμό στα social media: «Έλληνες απανταχού, νομίζω ότι είναι η σωστή στιγμή το Στην υγειά μας ρε παιδιά να περάσει στην ιστορία. Ελπίζω, όχι και στη λήθη»

Μίλησε για τον καλεσμένο που ήθελε να είχε πάει στην εκπομπή του και δεν τα κατάφερε: “ένας καλεσμένος που ήθελα πολύ στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», και δεν ήρθε, είναι ο Σταύρος Ξαρχάκος”

«Πολύ τον ήθελα. Του είπα κιόλας πως εάν έρθει να κάνουμε ένα διπλό αφιέρωμα, μετά θα μπορούσα να την σταματήσω, αλλά δεν θέλει ο άνθρωπος και το σέβομαι φυσικά. Σέβομαι όποιον δεν θέλει να έρθει γιατί καταλαβαίνω τη δυσκολία του να εμφανίζεσαι στην τηλεόραση. Εγώ δηλαδή δεν μπορώ καθόλου να με φωνάζουν στην τηλεόραση. Τους νιώθω τους ανθρώπους. Το θεωρώ όμως μεγάλη απώλεια».

Έχω την παραξενιά ότι δεν θέλω να κάνω αφιέρωμα σε έναν άνθρωπο που είναι δέκα χιλιόμετρα παρακάτω, με βίντεο, θέλω να είναι εκεί. Δεν μπορώ να κάνω αφιέρωμα και να είναι ο Σταύρος στο σπίτι του και να βλέπει την εκπομπή. Θέλω να είναι παρών».

«Ο Μίκης Θεοδωράκης ήρθε τρεις φορές και ίσως στην πρώτη εκπομπή μαζί του δεν πίστευα αυτό που μου συμβαίνει. Πήγαινα στο σπίτι του, μίλαγε με τις ώρες και είναι ποταμός ο Μίκης. Πολλά από όσα άκουσα δεν προβλήθηκαν στην εκπομπή γιατί τι να πρωτοχωρέσει».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin